Referenties

luister naar ervaringen van anderen
Super uitgevoerd. Alles verliep volgens plan, het bedrijf is flexibel en denkt goed mee. Aardige verhuizers die weten wat ze doen en zorgvuldig werken. Kortom prima verlopen zonder zorgen!
Cees – 6-3-2022
Ontzettend bedankt voor jullie inzet en enthousiasme. Goede service!
Dhr. van Ijmond – 5-3-2022
Uitstekende verhuizers. Denken mee met de klant.
Dhr. J. – 4-3-2022
Geweldig. Door 3 jonge heren ben ik verhuisd van Leidschendam naar Zoetermeer. Mijn persoonlijke spullen zijn met zorg uit elkaar gehaald en in Zoetermeer weer in elkaar geplaatst. De heren zijn beleefd en ook gezellig, de volgende keer vraag ik wederom om deze heren.
L. Sassen – 1-3-2022
Geweldig bedrijf! Door de storm kon er geen verhuislift gebruikt worden en daarom stonden ze er keurig op tijd om met 5 man alles via de trappen te verhuizen. Alles is goed verlopen, vanaf offerte tot nazorg.
Robert- 1-3-2022
Super goed. Ze waren er op de verhuisdag ruim op tijd. Alles ging super. Ze waren vriendelijk en goed. Echt een aanrader als je gaat verhuizen.
Mevr. C. – 1-3-2022
fantastische service en vriendelijke jongens!
Dineke Dankbaar- 1-3-2022
Verhuizing perfect uitgevoerd. Verhuizing tijdens storm van 18-2 is vlekkeloos uitgevoerd en overtrof onze verwachtingen voor wat betreft planning!
Dhr T. – 25-2-2022
I just wanted to send a huge THANK YOU to the wonderful men that helped unpack all our belongings last week. They were both so kind and helpful, they really made an effort for us and it was lovely to chat with them as we were all unpacking together.
I won’t hesitate to recommend your company, everything has been wonderful from start to finish and we wish you all the best. Moving to Portugal.
Miss Kelly – 21-2-2022
Wij zijn goed ontzorgd. Afspraken nagekomen. Alles goed verlopen. Misschien is het idee dat er ook nazorg is, ook als er geen bijzonderheden hebben plaatsgevonden. Een telefoontje na pakweg 3 of 4 dagen of er nog “verborgen gebreken” aan het licht zijn gekomen. Dat zou net dat stukje extra klantgedrevenheid kunnen geven. Maar het is maar een suggestie hoor….
Dhr. P. Ouwehand – 14-2-2022
Zeer Vlotte verhuizing. Harde werkers, goede omgang. Alles precies zoals wij het wilden. Snel, volledig. Ik kan Verhuisservice Voorschoten van harte aanbevelen.
Fulco – 6-2-2022
Uitermate vriendelijk, behulpzaam en netjes. Prima verhuisbedrijf. Zoals gezegd, vriendelijk, behulpzaam, netjes en snel. Zij hebben van een toch wel stressvolle gebeurtenis de rust bij mij teruggebracht.
N. Hofman – 1-2-2022
Hele fijne service en een professioneel team. Zowel in de voorbereiding, het tussentijds contact als tijdens de verhuizing zijn we prefect geholpen. Alles is netjes verhuisd zonder beschadigingen of kwijt geraakte spullen.
Het extra busje dat vanuit een opslag kwam is ook netjes in gehuisd. Al met al enorm tevreden over Verhuisservice Voorschoten! Een echte aanrader.
Paul 31-01-2022
Zorgvuldig en snel. Zorgvuldige behandeling van de meubels, snel (wel soms wat gehaast).
Dhr J. – 30-01-2022
Een dikke 10 voor dit bedrijf! Flexibel, behulpzaam van de secretaresse tot de verhuizers zelf. De prijs is ook zeer redelijk. Ik raad dit bedrijf ten sterkste aan.
Nicole Hofman – 27-1-2022
We zijn verhuisd en ik wil even opmerken dat dat wel heel fijn is verlopen. Ik vind persoonlijk een verhuizing ‘gedoe’, maar de jongens, Alexander, Zico, Ger en Gino, hebben het allemaal ontzettend soepel laten verlopen. Vooral Gino heeft bij mijn man een onuitwisbare indruk achter gelaten. De opmerking ‘een goeie verhuizer is een luie verhuizer’ hoor ik nog wel eens langskomen. Alles is via de verhuislift gegaan, zelfs die enorme kast waar ik me druk over maakte. Ger zei zelfs nog: ‘ik zei toch dat het allemaal goed zou komen’. Ja, klopt.
Anoniem – 26-01-2022
Fantastic! The revival guys turned up on time, had the house emptied, and were on their way before lunch. A great team of real professionals, they helped us packed away the remaining items, no fuss, nothing was any trouble for them. The support team in the office were also excellent from start to finish.
I wouldn’t hesitate to recommend Verhuisservice Voorschoten.
Matthew – 26-01-2022
Uitstekende service! De verhuizing verliep vlekkeloos dankzij duidelijke briefing vooraf. Ook de onderlinge sfeer van het verhuisteam was goed en alles werd prima afgehandeld.
Ralph – 24-01-2022
Top! Erg service gericht en houden zich aan de planning en afspraken.
Dhr. M. – 24-01-2022
Mooi op tijd en alles goed geregeld. Doen wat ze je beloven.
Dhr. B. – 21-01-2022
Fantastisch! Er wordt aan alles gedacht. Ook de weg er naar toe. Zeer prettige en uitermatige kundige mensen en nog super snel ook. En dat alles tegen een redelijke prijs.
Cathelijne – 20-01-2022
Uitstekende service, vriendelijke verhuizers! Vanaf het eerste gesprek tot het moment dat de verhuizers vertrokken was de service top. Als je nog extra dozen nodig hebt, komen ze binnen een dag nieuwe dozen brengen.
Ook aan de telefoon reageren ze snel en vriendelijk. De verhuizers waren top. Ze werken snel, zijn heel aardig, denken ook mee en geven nog tips over het in en uitpakken. En wat kunnen die (in dit geval mannen) hard werken.
’s Ochtends om 8.00 begonnen en om 14.00 uur was alles op het nieuwe adres!
Maarten – 18-01-2022
We zijn erg tevreden over de manier van werken en de mensen zijn erg vriendelijk. Zeer positief.
Hans – 18-01-2022
Prima verlopen. Er werd voorzichtig en met aandacht gewerkt. Op verzoek werden in het nieuwe huis de plafond lampen aangebracht. Het verhuisproces is bijna rimpelloos verlopen.
(Helaas is een glazen kap van een stalamp tijdens transport gesneuveld. Schade zal vergoed worden werd mij toegezegd).
B. Denters – 17-01-2022
We hebben aan het eind van 2022 hulp gehad bij het verhuizen. De verhuizen is zorgvuldig gepland, snel en veilig uitgevoerd en binnen een dag was alles geregeld. Helemaal top!
Felix – 17-1-2022
Een accurate professionele afhandeling. Prettige vakmensen die niets teveel zijn.
Dhr. M. Horsman – 13-01-2022
Fantastische ervaring gehad met verhuis service Voorschoten. Stipt op tijd, snel en professioneel en het was ook nog gezellig. Niets was of werd beschadigd. De kosten van de verhuizing waren aanzienlijk lager dan andere verhuis bedrijven.
Volgens een “collega” verhuisbedrijf kon het nooit een erkend bedrijf zijn die zo’n laag bedrag rekende maar niets is minder waar, top gedaan.
Contact met Ashley, voor en na de verhuizing was super.
Jill en Rene
Jill en Rene – 8-1-2022
Razendsnel en professioneel. Verhuizers waren erg vriendelijk en wisten duidelijk wat ze deden. Alles was razendsnel (indien nodig) uit elkaar gehaald, verhuisd en in nieuwe huis weer netjes in elkaar op de door mij aangewezen plek.
Het heeft me enorm veel werk en vooral zorgen uit handen genomen!
Mevr. W. – 06-01-2022
Perfect! De verhuizers hadden goede inzichten wat wel en niet heel verhuisd kon worden, vol verwondering hebben wij staan kijken. De Groep verhuizers waren gezellige enthousiaste mannen en als ik belde voor vragen, werd ik netjes, beleefd en goed te woord gestaan.
Al met al een bedrijf wat ik iedereen aanraad.
Claudia – 05-01-2022
Topteam. Ik had verhuisdozen tekort, werd binnen no time geleverd. Ook de verhuizers zijn toppers. Niets was ze teveel, het was ook nog eens erg gezellig om met hun de verhuizing te doen. Zag er erg tegenop, maar het ging allemaal heel goed.
Mevr. L. – 04-01-2022
In ALLE opzichten een TOPbedrijf, een warme aanbeveling. Geen minpunten en een overvloed aan pluspunten!
J. van de Beek – 27-12-2021
Superservice, van begin tot eind goede communicatie. Op tijd alle dozen geleverd, dag van de verhuizing zelf een top team die alles uit handen heeft genomen van ons!
En verhuisdozen aan het eind weer netjes opgehaald. Kortom, zeer positieve ervaring!
M. van Eijgen – 3-12-2021
Afspraken werden stipt nagekomen. Communicatie was optimaal. Wij hebben uw bedrijf ingehuurd om 2 verhuizingen uit te voeren. Afspraken werden stipt uitgevoerd en het overleg met Ashley was optimaal. De uitvoering en inzet tijdens beide verhuizingen verschilde enigszins (afhankelijk van de bezetting van de verhuisploeg), maar de leidinggevende (Ricardo) regelde, verdeelde de werkzaamheden en stimuleerde de verhuizers beide malen zo goed als mogelijk. Verhuizingen werden professioneel en zorgvuldig uitgevoerd. Vermeldenswaardig was de inzet van Alex, die niet alleen alles demonteerde en later weer zorgvuldig monteerde, maar aan het einde van de dag ook nog op eigen initiatief verbeteringen in de opstelling van de dozen aanbracht.
Johan Zonneveld – 30-11-2021
Prima verlopen. Vriendelijke medewerkers die verhuizing tot volle tevredenheid hebben uitgevoerd.
Wim- 30-11-2021
Goede ervaring! Ik heb een fijne ervaring met Verhuisservice Voorschoten. De verhuizers gingen professioneel te werk en ik had er vertrouwen in dat alles goed zou komen, wat ook gebeurd is. Iedereen met wie ik gesproken heb (ook voorafgaand aan de verhuizing) was erg vriendelijk.
Charlotte – 28-11-2021
Ik ben heel erg tevreden met de verhuizers. Ik geef ze een 9. Ze hebben alles met zorgvuldigheid ingepakt en uitgepakt.
Riet Koster – 26-11-2021
Goed overleg, prettige verhuizers in omgang. Goed geregeld allemaal!
Paul – 23-11-2021
Zeer tevreden. Wij zijn zeer tevreden! Wij zaten nog aan onze koffie terwijl de dozen en meubels werden in geladen. Niks hoeven doen.
Mevr. Hoeven – 19-11-2021
Prima club! Vriendelijke mensen, zeer behulpzaam. Kwaliteit 10, service 10, prijs-kwaliteit verhouding 8.
Mevr. Dorré – 18-11-2021
Uitstekende prettige verhuizing. De heren waren zeer beleefd. Stonden open voor speciale verzoeken van onze kant. Niets was hen teveel.

Dhr. vd Waard – 17-11-2021

Snel, adequaat, zorgvuldig, deskundig. Je kunt op deze firma rekenen. Ze zijn vakbekwaam, goed georganiseerd, snel en alles overziend en prima opgelost. Prijs- kwaliteit goed.
Mieke – 15-11-2021
Goed! Super behulpzame en leuke mensen.
N.A. Krijtenburg – 15-11-2021
Top verhuizers! Heel flexibel en goede service, alle hulp was op het laatste moment nog mogelijk en er wordt meegedacht. Verhuizen zelf professioneel, er wordt zeer hard gewerkt en de sfeer is goed! Betrokken en aardige mannen. Omdat er een ander team al klaar was, kwamen ze bij ons helpen. Er stonden toen 2 vrachtwagens voor de deur, indrukweekend. Maar wat ging het toen snel!
Ansje – 14-11-2021
Goed geregeld van A-Z. Eerste eer echt verhuizen en we hebben gekozen om dit door Verhuisservice Voorschoten te laten verzorgen. Duidelijk en transparant van eerste bezichtiging tot de dag van de verhuizing. Alles verliep netjes en correct volgens afspraak. Petje af voor het verhuisteam en de vaardigheid om de verhuiswagen door de smalle straatjes te sturen.
Rob – 13-11-2021
Vriendelijk en correcte verhuizing. Dit was de eerste keer dat we een verhuizer inschakelde.
Kluivers – 12-11-2021
Prima verhuisteam!
Dhr. L – 9-11-2021
Perfecte geregelde verhuizing naar Spanje. Erg fijn bedrijf. Bijzonder klantvriendelijk. Meedenkend en oplossingsgericht. Goed benaderbaar, ook tijdens het transport naar Spanje.
Kwaliteit 10, service 10, prijs/kwaliteit 10.
Cees – 8-11-2021
Wederom een prima verlopen verhuizing meegemaakt, uitgevoerd door Verhuisservice Voorschoten. Van moment van intake tot aan het terugbrengen van de gebruikte dozen verliep alles op rolletjes. Aardige mensen en niets is ingewikkeld. Top!
NS Slooter – 6-11-2021
Met spoed was een interne verhuizing nodig. Verhuisservice Voorschoten was hier zeer flexibel in en kon ons meteen en uitstekend helpen. We zijn zeer tevreden over de verleende service en over de uitgevoerde werkzaamheden
M. de Braak – 4-11-2021
Heel tevreden. Goede service, prettig contact en heel aardige, meedenkende en geduldige verhuizers. Voelde me echt ontzorgd.
Mevr. CA – 3-11-2021
Een prima bedrijf met fijne mensen. Fijne mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Heel correct en niets is teveel.
Lia – 2-11-2021
Verhuizen zonder zorgen. Met veel plezier kijk ik terug op mijn verhuizing. Goede begeleiding, snelheid, afspraak is afspraak, aandacht voor mij als mens en zorg voor mijn spullen maakten deze stap van verhuizen een fijne ervaring. Ik raad deze verhuizer zeker aan!
Mevr. K – 2-11-2021
Prima verhuizing met Verhuisservice Voorschoten. Prettige mensen, goede verhuizing gehad.
A. de Jong – 1-11-2021
Zorgeloos verhuisd. Al tijdens de intake/taxatie hadden we direct het vertrouwen gekregen dat de verhuizing snel en soepel zou gaan verlopen. Dit hebben ze waar weten te maken tijdens de verhuizing zelf. Ze pakken het met zorg aan en krijgen alles moeiteloos mee. (Er was een verhuislift nodig). De offerte was heel redelijk geprijsd en er waren geen onverwachte extra kosten achteraf.
Robin – 31-10-2021
Een hele plezierige ervaring! Verhuizen kan een stressvolle ervaring zijn, maar dit bedrijf slaagt erin om de verhuisdag soepel, snel en comfortabel te laten verlopen. Een goed op elkaar afgestemd team dat op een leuke manier met elkaar en jou als klant omgaat. .Veel aandacht voor het zorgvuldig omgaan met spullen en huis. Ik kan Verhuisservice Voorschoten absoluut aanbevelen!
Bart – 30-10-2021
Geweldig soepel verlopen verhuisdag. Eerste kennismaking om de offerte te laten maken was al zeer prettig. Alles duidelijk besproken. Offerte snel binnen, in vergelijking met anderen ook nog eens een mooie prijs. Correspondentie duidelijk en punctueel maar vooral ook vriendelijk. Verhuisdag zelf verliep alles zeer soepel door een heel leuk team. Met veel zorgvuldigheid zijn onze spullen verhuisd. Blij dat we voor dit bedrijf gekozen hebben. Ga vooral zo door, en wij bevelen jullie zeker aan.
R. de Vries – 28-10-2021
Zeer prettig. Zoals je hoopt dat een verhuizing gaat is onze verhuizing door Verhuisservice Voorschoten ook uitgevoerd. Netjes, nauwkeurig en snel.
W. Raaijmakers – 22-10-2021
Zeer tevreden!! Zeer goede service, vriendelijke medewerkers, duidelijke communicatie (vooraf en op de dag van de verhuizing), zorgvuldig / voorzichtig met de te verhuizen inboedel.
Martien van Gaalen – 20-10-2021
Op 15 october 2021 zijn wij verhuist met VSV. Om 7:30 was de ploeg al aanwezig. Het liftje is geïnstalleerd en alles klaar gezet. De spullen moesten van een dubbel bovenhuis op tweede en derde etage naar beneden. Helaas regende het tot 9:30. De ploeg heeft het mooi opgelost door eerst alles van de derde etage binnendoor op de tweede etage neer te zetten. Toen het uiteindelijk droog werd is met geordende snelheid en voorzichtigheid alles in de vrachtwagen gezet. Om 11:00 was alles ingeladen en bij het nieuwe huis werd alles weer netjes en met de nodige voorzichtigheid op of nabij de juiste plek neergezet. Om 14:00 was alles uitgeladen. Zelf in het weekend hard gewerkt om alle verhuisdozen leeg te krijgen. Dit is gelukt en op maandag een telefoontje en een uur later waren de dozen opgehaald. We zijn zeer tevreden over het verloop van de verhuizing en de inzet. Een aanbeveling voor iedere verhuizing.
Wally Raaijmakers – 19-10-2021
Ik ben al vaker verhuisd, waarbij ik ook gebruik maakte van de diensten van een verhuisbedrijf. De verhuizing met Verhuisservice Voorschoten is me prima bevallen. Het is een geweldig team dat goed op elkaar is ingespeeld. De hele dag verliep ordelijk en vlot. Rond drie uur ‘s-middags stond alles op zijn plek en konden we beginnen met uitpakken. Grote klasse.
Elly – 17-10-2021
Prettige club voor een realistische prijs zonder gedoe van meerprijs voor dit of dat..
Fijne degelijke verhuizing achter de rug. Helaas in de stromende regen, maar de ploeg hield de moed erin. Als ze even niet met dozen in de regen konden vroegen ze ons of ze iets binnen konden doen voor ons. Heel fijn. Aardig, humorvol en pakten netjes alle belangrijke spullen extra in. De prijsstelling was zeer realistisch. Waar de twee andere door ons gevraagde offertes ons verwarden met meerprijzen voor extra mensen of uren wel/geen verhuislift of meer/ minder dozen was de VSV super duidelijk: wij doen alles voor deze prijs, de verhuislift zit er in en als u mee dozen nodig heeft dat krijgt u die gewoon. Heel fijn! Tenslotte: bij deze verhuizing ging met alles iets mis: stoffering, kastenbouw noem maar op…. onvolledige aflevering, dubbele afspraken… Er was maar één ding dat foutloos en compleet volgens afspraak verliep en dat was deze verhuizer!
Sterk punt is ook nog, dat men een dag van te voren je opbelt en vraagt of je alles onder controle hebt, nog iets nodig e.d. hou deze erin!
Jan – 13-10-2021
Zeer tevreden. Onze verhuizing ging relaxed mede door vriendelijke verhuizers, geen stress en zeer behulpzaam. Respect!
M.S. – 12-10-2021
Nuchter, zorgzaam, sterk in communicatie, teamwork, vakbekwaam. We zijn probleemloos verhuisd door een goedgeluimd en sterk team, dat ons de zorgen uit handen nam. De intake was top, nuchter, probleem-oplossend, en de verwachting volledig waar gemaakt. De service, ook aan de telefoon, goed en geruststellend to the point.
C. – 06-10-2021
Ik ben zeer tevreden over de verhuizing die onlangs door Verhuisservice Voorschoten is uitgevoerd. Er werd snel en efficiënt gewerkt door drie aardige jongemannen. Mocht ik ooit weer moeten verhuizen neem ik zeker weer contact op!
R. de Geus – 04-10-2021
Goede service en duidelijke communicatie. Duidelijke offerte, goede en vriendelijke communicatie met medewerker voor de planning en heel correcte verhuisploeg.
Marc – 02-10-2021
Perfecte en geoliede verhuizing. Team komt in de ochtend met 7 man en twee wagens. Binnen 2,5 uur staat alles erin. Uur tijden naar de nieuwe woning en 3 uur later staat alles op zijn plek. In beide huizen vooraf en achteraf met het team een rondje gelopen om te weten waar alles moest komen en te controleren of het klopte. Tijdens het inruimen bleek ik wat zaken vergeten te labelen, dus werd netjes gevraagd waar het heen moest. Net voor het einde bedacht dat enkele spullen goed verplaatst waren, maar bij nader inzien beter in een andere kamer pasten: zonder morren gaat die machine in beweging om alles nog even te verplaatsen. Ik had eerlijk gezegd niet beter kunnen treffen. Team is goed op elkaar ingespeeld.
Michael – 01-10-2021
Prima, snel en goed. Duidelijke afspraken worden ook opgevolgd, goede vriendelijke en vakbekwame mensen maakten de verhuizing voor ons een stressvrije dag.
Henco Parlevliet – 30-09-2021
De mensen bij dit bedrijf hebben daadwerkelijk belangstelling voor hun klanten! Ze zijn heel goed bereikbaar, bellen terug, volgen op. Hun tarieven zijn zeer aantrekkelijk. Met hen kan je afspraken maken. Ze zijn TOP! Ik raad ze overal aan.
Ingrid L – 29-09-2021
Great company with professional people who really care. Would use them immediately again!
Wolfgang Neumann – 27-09-2021
Professioneler en vriendelijk! Vakmensen! Ontzettend efficiënt gewerkt. Alles weer netjes op zijn plek gezet. Wij zijn dik tevreden en bevelen Verhuisservice Voorschoten dan ook zeker aan!
A. Spijer – 24-09-2021
De gehele verhuizing is prima verlopen. Alles volgens afspraak netjes uitgevoerd, aardige en behulpzame verhuizers. Top!
Cees – 22-09-2021
Prima bedrijf! Aardige verhuizers die ons goed en snel konden verhuizen.
Wilco – 22-09-2021
Top verhuisbedrijf. Vriendelijke en vakkundige verhuizers.
Mevr. H. – 21-09-2021
Komen afspraken na. Correct bedrijf, prettig contact, ter zake kundig, normale prijs stelling, en tenslotte een prima uitvoering, wat ons betreft: Goed gedaan.
Wim 21-09-2021
Snel, zorgvuldig en klantvriendelijk. Van intake tot uitvoering prettig contact en duidelijke communicatie. Onze verhuizing van Zoetermeer naar Tilburg is soepel en naar tevredenheid verlopen.
Mevr. L. – 13-09-2021
Sterk in verhuizen en communiceren. Vanaf het eerste contact is alles prettig en goed verlopen. Verhuizing ging perfect. Sterk punt is dat er snel en adequaat op mails wordt gereageerd. Zeer vriendelijke medewerkers.
Rob – 11-09-2021
Elke Euro waard. Zoals bij al het mensenwerk is er weleens een klein dingetje wat niet honderd procent in orde is. Maar hoe dan ook zou ik dit verhuisbedrijf gerust een volgende keer weer in de arm nemen om mijn verhuizing te regelen. Mijn verhuizing is vrijwel perfect uitgevoerd. De inboedel werd met de grootst mogelijke zorg ingepakt. Grote meubels werden uit elkaar gehaald en in het nieuwe huis weer in elkaar gezet, lampen werden van het plafond gehaald … kortom, uitstekend werk! De verhuizers en de mensen achter de schermen doen hun werk uitstekend: zeer professioneel, vriendelijk, begripvol in een voor mij emotioneel heel heftige periode. Ik voelde me echt ontzorgd en mijn verhuisstress van tevoren bleek niet nodig te zijn geweest. Ook de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. Het is niet de goedkoopste verhuizer als ik de studentenverhuisbedrijven meereken, maar het was absoluut elke euro waard!! Al met al kan ik Verhuisservice Voorschoten absoluut aanbevelen.
Joachim – 10-09-2021
Fijn bedrijf, gewoon prima.
L. Jonkman – 7-9-2021
Drie vriendelijke mannen die onze huisraad voorzichtig overbrengen en er geen probleem van maken om hier en daar wat extra te doen. Ook telefonisch contact met Ashley was prettig, uitstekende ervaring!
Karel – 7-9-2021
Al 4x verhuisd met jullie, geweldig! Harde werkers, geweldig team en werken zeer netjes.
Mevr. L. – 5-9-2021
Top verhuizers! Deze verhuizers weten van aanpakken. Alles vlot en netjes verhuisd naar onze nieuwe appartement. Denken mee en zijn zeer vriendelijk.
Dhr. W – 4-9-2021
Goede service, ervaren personeel, goed teamwork en een snelle verhuizing.
M. vd Voort – 1-9-2021
Prima bedrijf en dito personeel. Zeer vriendelijke medewerkers en niets was teveel.
Paul – 30-8-2021
Geweldige service! Het was een heerlijk gevoel je verhuizing uit handen te geven! Deze 5 jongens waren stuk voor stuk erg netjes, zorgvuldig en aardig! Ze hebben ons een hoop stress bespaard. Ik zal ze zo weer inschakelen!
Danny Gietman – 30-8-2021
Een goed georganiseerde verhuizing, een goede samenwerking van personeel en een snelle verhuizing.
Ellen – 28-8-2021
Goede, vlotte service en prettige mensen.
Dhr. H – 25-8-2021
Ik wist niet dat verhuizen gezellig kan zijn. Vanwege de afstand is de verhuizing in twee dagen gedaan. De Eerste dag werd de verhuiswagen ingepakt en daarna gestald bij de verhuizer, de volgende dag naar het noorden gereden en daar werd alles uitgepakt. Doordat de verhuizing in twee dagen was gepland was er geen tijdsdruk en dus geen stress. De verhuismannen waren vriendelijk en behulpzaam.
Marga – 25-8-2021
Aardig, bekwaam, behulpzaam, vriendelijk. In een woord geweldig!
A. Zuijderduijn – 24-8-2021
Excellent service at a good price. Everything went smoothly and the service was great. Also at a price that was more than 10% cheaper than quoted by other firms.
Per Ivarsson – 23-8-2021
Uitstekende service! Wij zijn heel erg prettig geholpen door Tinus en al zijn vriendelijke collega’s. Van begin tot eind was er goed en regelmatig contact, we kwamen tot duidelijke afspraken en die zijn ook allemaal nagekomen. Op de dag van de verhuizing zelf waren ze er stipt op tijd en is onze woning in rap tempo, maar zeer zorgvuldig en professioneel leeggehaald. Met een volle vrachtwagen waren ze vervolgens 2,5 uur later op het nieuwe adres alwaar we ook vlot en keurig alles hebben gelost. Ook in onze nieuwe woning werd er meegedacht en waren de mannen zeer bereidwillig ons zo goed mogelijk te helpen. Zelfs onze kinderen mochten heel leuk meehelpen met het lossen van de vrachtwagen. Kortom: de verhuizing is zeer prettig, ontspannen en vlot verlopen. Wij zijn dik tevreden. Bedankt!
Marieke – 19-8-2021
Behulpzaam, goede service, meedenken, betrouwbaar en aardige medewerkers. Echt aan te bevelen, cijfer 10!
Mevr. Hubeek – 17-8-2021
Snel en goed de verhuizing voor ons geregeld.
Peter – 16-8-2021
Perfect geregeld! Met 4 personen binnen een paar uur verhuisd. Alles netjes op zijn plek terug gezet. Vriendelijk personeel. Echt een aanrader!
K. Lander – 13-8-2021
Het contact is zeer bevredigend, alles ging zoals gepland. Kwaliteit 10, service 10, prijs/kwaliteit 10.
Dhr. P. Diot – 12-8-2021
Betrouwbaar, alles goed geregeld, wordt snel en doelmatig uitgevoerd. Alles gebeurde volgens plan en ik had nergens omkijken naar. Aardige en hard werkende verhuizers die alles keurig verhuisd hebben.
Pim – 12-8-2021
We zijn, zoals ook aangegeven aan de verhuizers erg blij met hoe de verhuizing is verlopen en realiseren ons dat dit ons de verhuizing een stuk aangenamer heeft gemaakt. We blikken dus terug op hele fijne ontzorging, waarvoor dank. Ook de mogelijkheid om niet mee te verhuizen spullen door jullie af te laten voeren is erg fijn.
W. Wijnnobel – 12-8-2021
Fantastic, friendly and professional service. We moved from The Netherlands to Spain. From day one, we were treated as a customer would want to be treated. Many thanks to Tinus and his team, total professionals!
Reina & Neil – 12-8-2021
Fantastic, friendly and professional service. We moved from The Netherlands to Spain. From day one, we were treated as a customer would want to be treated. Many thanks to Tinus and his team, total professionals!
Reina & Neil – 12-8-2021
Fantastisch behulpzaam en meedenkend verhuisbedrijf. Professionele medewerkers, altijd vriendelijk en bereid te helpen. Werkzaamheden op tijd en zonder een krasje schade uitgevoerd. Aardige en hardwerkende medewerkers! Een absolute aanrader dus voor als u gaat verhuizen!
Fam. Kroon – 10-8-2021
Fantastisch! Zeer degelijke verhuizing met een goed op elkaar ingespeeld team. Vakkundig en professioneel.
Robert – 9-8-2021
Prima geregeld alles, keurig op tijd, voorzichtig met de spullen, alles werd weer netjes in elkaar gezet, prima verhuisservice!
D. Haasnoot van Leeuwen – 8-8-2021
Verhuizing met opslag als zeer prettig ervaren. Alles goed geregeld en fijne communicatie, waarbij men zich aan alle afspraken hield. Er wordt netjes, snel en precies gewerkt. Cijfer 9
Peter van Zanten – 6-8-2021
Prima service, professioneel. Nette service: opname thuis door vriendelijke man, contact met kantoor netjes (check of alles duidelijk is, snel antwoord bij vragen,….ect) dag zelf efficiënt.
Kwaliteit 10, service 10, prijs/ kwaliteit 8.
Mevr. M. Pieters – 6-8-2021
Geheel naar wens verlopen. Keurig op tijd, alles zonder schade in de containers gepakt. De volgende dag waren de mannen om 8.30 uur wederom aanwezig, (wel 200 KM verder) alles naar wens naar de desbetreffende kamers gebracht.
Dhr. F.J. Betcke – 5-8-2021
Volledig ontzorgd! Een verhuizing met 3 jonge kinderen naar de andere kant van het land kan stressvol zijn. Dankzij Tinus en zijn collega’s hadden wij dit totaal anders ervaren. Vanaf het eerste telefonisch contact wisten we dat de verhuizing in goede handen zou zijn. Deskundigheid, rust, meedenken en flexibiliteit zorgen ervoor dat we terug kijken op een zeer positieve ervaring! Cijfer 10.
Marieke – 4-8-2021
Keurige beleefde verhuizers. Cijfer 9.
Dhr. Struycken – 3-8-2021
Geweldig bedrijf. Zeer goede ervaring met de voorbereiding van de verhuizing en ook met de verhuizing zelf. Cijfer 10!
Rob – 3-8-2021
Snel, vriendelijk, netjes. Na eerdere ervaring opnieuw gekozen voor Verhuisservice Voorschoten. Ze zijn snel, vriendelijk en werken netjes. Ook het telefonisch overleg ging altijd goed. Cijfer 8.
Visser – 2-8-2021
We hebben de verhuizing als prettig ervaren en vonden dat de mannen goed hebben gewerkt!
Dhr. van Duijn – 30-7-2021
De verhuizing is prima verlopen ,we zijn tevreden.
H.G. familie. Barendse. – 25-7-2021
Uitstekend geholpen en soepele verhuizing
Snelle afspraak kunnen maken voor voorinspectie en direct erna een duidelijke prijsopgave. Demonteren en monteren van meubels ook mogelijk en snel gedaan. Van te voren dozen en labels gekregen (waren er net wel een paar te weinig kwamen we de avond van te voren achter maar werd op de dag zelf meteen opgelost). Met 5 man sterk in 1 dag fikse verhuizing geregeld. Vakkundig en vriendelijk.
J. Leeman – 25-7-2021
De verhuizing is prima verlopen. Goede service en aandacht voor details.
Fam Uijl – 12-7-2021
Een topteam!
De gehele verhuizing verliep vlot. Ze dachten echt mee. De contacten waren erg plezierig.
Ik kan ieder dit bedrijf aanraden!
Gerrit Sirag – 13-7-2021
Verhuisservice Leiden heeft ons verhuisd van ons appartement in Leiden naar een rijtjeswoning in Zoeterwoude. Prettige mensen in de omgang. Van tevoren even langskomen om alle meubels (en grote tuinbakken) te controleren was geen probleem. Verhuisdozen in bruikleen gekregen, die overigens van goede kwaliteit zijn. Op de dag van verhuizing op tijd aanwezig en alles snel (net aan) in de vrachtwagen gekregen. Ze werken snel en vakkundig. In een ochtend en middag waren wij compleet verhuisd. Wij zijn erg tevreden!
Astrid en Mark- 11-7-2021
“Het eerste telefonische contact was gelijk doorslaggevend om met dit bedrijf in zee te gaan. Op de dag zelf niets dan goeie woorden en waardering voor het vriendelijke 3-koppige verhuisteam! Binnen aanzienlijke tijd werd het hele huis zorgvuldig ingepakt en naar de plaats van bestemming gebracht. De mannen hebben een dusdanig tempo en kundigheid van werken, waardoor de dag zeer voorspoedig is verlopen. Er is geen betere reclame dan een tevreden klant. Enórm bedankt!”
Mevr. Bleye – 9-7-2021
Onze verhuizing is prima verlopen, keurig team kan niet anders zeggen, was gezellig en zeker aan te bevelen!
Teun fielemon – 9-7-2021
Prima verhuisbedrijf met kundige en aardige medewerkers en goede service. Grote verhuisklus goed geklaard! Wij zijn erg tevreden.
Hans-Marc – 8-7-2021
We hadden een geweldig team dat professioneel en snel alles hadden ingeladen weer uitgeladen hadden op ons nieuwe adres. Alles werd weer op hun plats gezet en op een goede manier in elkaar gezet. Het voelde heel vertrouwd. Kortom prima bedrijf samen te werken. Wij zullen zeker Verhuisservice aanbevelen!
Gerrit van Klaveren – 8-7-2021
Verhuis service Voorschoten heeft van begin af aan goede kwaliteit geleverd. Er werden verhuisdozen geleverd in alle passende soorten en maten zodat je alles goed kunt voorbereiden. De dag voor de verhuizing kreeg ik nog een telefoontje om te vragen of alles goed gegaan was. Erg netjes. De heren die geholpen hebben met de verhuizing zelf waren keiharde werkers, vriendelijk en kundig en professioneel. Alles was uren eerder over naar de andere woning dan ik verwacht had. Zeker een aanrader.
Dhr. J. Smit – 6-7-2021
Mijn complimenten nog voor de probleemloze verhuizing en de sublieme medewerkers. Vriendelijk, doorpakkers. Ze hebben me prima geholpen!
Vriendelijke groeten, Dieteke
Dieteke – 25-6-2021
Heel professioneel en kundig verhuisd door jullie collega’s – bijzonder veel dank ook voor alle zorgvuldigheid tijdens het verhuizen.
Groeten Joke en Wil Peters
Joke en Wil Peters – 13-6-2021
Verhuizen terug naar Frankrijk was voor ons heel spannend en ontroerend. Verhuisservice Voorschoten BV heeft ons prima geholpen en begeleid. We hebben een goede gevoel gehad vanaf het eerste contact. De Team is vrolijk, bekwaam, vol van energie, ook met een gevoel voor humor 🙂
Het is voor ons meer dan een verhuizing geweest, maar een heel mooie ervaring!
Top prestatie, prima sfeer, en top geregeld! Nogmaals bedankt!
Louise Tanguy – 10-6-2021
Uitstekende service en netjes verhuisd.
Kwaliteit 10 – Service 10- – Prijs / kwaliteit 10
Karen – 10-6-2021
Onze gehandicapte zoon ging naar een mooier appartement 4 etages hoger zelfde woongebouw.
Van het begin af aan is er meer dan prima contact geweest. De verhuizing zelf liep op rolletjes.
Kortom prima bedrijf.
Rene – 17-5-2021
Een zorgeloze verhuizing! Alles was prima geregeld en de verhuizers waren prettig en zorgzaam voor onze spullen. Een aanrader! Willem 2-4-2021
Willem – 7-5-2021
Een geweldig team van Alexander, Barrie en Berry. We waren in een mum van tijd van Leiden in Rotterdam. Alle grote meubels werden op hun plaats gezet en als het toch even anders neergezet moest worden, was dat geen probleem voor ze. De klant is echt koning. Dank jullie wel. Wij kunnen ze iedereen aan bevelen. Cijfer 10 Gertjan en Aleid
Aleid de Goede – 30-4-2021
Wat een fijn top team van VerhuisService Voorschoten. Martijn, Berry en Jan zijn nette verhuizers die ongelooflijk goed op elkaar zijn ingespeeld. Niet onbelangrijk ze zijn zeer kundig en nemen een hele goede sfeer mee. Hierdoor waren wij snel met hen vertrouwd en hadden wij minder stress. Geen vraag was te veel en er werd super met ons meegedacht door de heren. Niets dan lof. Wij bevelen deze erkende verhuizer dan ook aan iedereen aan.
Kwaliteit 10 – Service 10- – Prijs / kwaliteit 10
Hein – 29-4-2021
We waren erg tevreden over het team! Inpakken gebeurde snel en professioneel. Alles werd met zorg verhuisd en weer neergezet in de nieuwe woning. Wij hadden daardoor een zorgeloze verhuisdag.
Familie van den Broeck – 26-4-2021
Wij waren super tevreden over dit verhuisbedrijf en bevelen dit bedrijf met uitmuntend aan. Bijzonder vriendelijke en behulpzame mensen met goede adviezen en initiatieven. Je kan het inpakken, het verhuizen en het inruimen prima aan hen overlaten.
Kwaliteit 10 – Service 10- – Prijs / kwaliteit 10
Nico – 22-4-2021
Wij zijn erg tevreden over het verloop van de verhuizing. Het was een grote klus, die door de mannen professioneel, in een goed humeur en in goed overleg met ons is uitgevoerd. Wij waren vooral onder de indruk van hoe in twee dagen tijd het hele huis leeg was (inpakken van 270 dozen en laden). Dit alles zonder iets te beschadigen. Chapeau! Jullie zijn zeker een aanrader.
Familie van Wijngaarden – 15-4-2021
De verhuizing heb ik echt als heel prettig ervaren. Er was een ontspannen sfeer en het liep als een trein!!
Mevr. J. den Drijver – 15-4-2021
Fantastische geregeld allemaal. Verhuizing van veel spullen naar mijn tweede huis in Frankrijk. Prettige en hulpvaardige medewerkers. Alles keurig ingepakt, er is niets beschadigd of kapot gegaan. Een aanrader!
Louise Hageman – 1-4-2021
Uitstekende verhuizing op 12/3 jl. Martijn en zijn team hebben keihard gewerkt om het allemaal voor elkaar te krijgen, prima communicatie! Een aanrader deze verhuizer.
Jolanda – 22-3-2021
Prima en vlot geregeld. Goed prijs kwaliteitverhouding. Prettige en gezellige medewerkers.
Kwaliteit 8 – Service 8 – Prijs / kwaliteit 8
Dhr. D.R.J. – 18-3-2021
Wij zijn nu twee keer verhuisd met de verhuisservice Voorschoten en we zouden dat een derde keer weer met hen doen. Dat betekent dat het ons heel goed is bevallen. Hardwerkende nette medewerkers, afspraken worden nagekomen en dat alles tegen een redelijke prijs.
Familie Bos – 17-3-2021
Voor de 2e keer een topervaring. Van het voorbezoek van Tinus t/m de verhuisdag. Vier top verhuizers: alles zorgvuldig ingepakt en een top service. Als iets niet kan, wordt er naar een oplossing gezocht. Kortom een bedrijf wat ik iedereen kan aanraden: een 10 met een griffel.
Lianne en Cor – 3-3-2021
Verhuizing naar Frankrijk! Goede service, ze weten wat ze doen. Leuke mensen. Ze komen op tijd. Je kan er van op aan. Altijd goed contact gehad. Zal ze zeker weer vragen voor de volgende verhuizing. Ik beveel dit verhuisbedrijf aan!
Kwaliteit 8 – Service 10 – Prijs / kwaliteit 8
Take – 10-02-2021
Prima en vlot geregeld. Goed prijs kwaliteitverhouding. Prettige en gezellige medewerkers.
Kwaliteit 8 – Service 8 – Prijs / kwaliteit 8
Mevr. A. van der Brink – 01-02-2021
Het eerste deel van mijn verhuizing liep prima! Hele snelle en uitermate vriendelijke communicatie. De mannen hebben veel gedaan en zijn erg zorgvuldig geweest met het inpakken. Het uitpakken gaat nog plaats vinden. Daar kan ik nu dus nog niets over zeggen.
Kwaliteit 8 – Service 8 – Prijs / kwaliteit 8
Hedi – 22-1-2021
Top Team werken goed met elkaar ieder weet wat hij moet doen. Van Voorschoten naar Leidschendam / Voorburg
J.Both – 17-1-2021
Top ervaring! Nette & vriendelijke verhuizers. Hebben alles snel en zonder beschadigingen naar ons nieuwe huis verhuisd. Dachten goed mee en hebben onze verhuizing een stuk makkelijker gemaakt. Zeker een aanrader.
Melissa – 14-1-2021
Goede service, snelle verhuizing. Goede en duidelijke communicatie. Verhuizers waren op tijd en snel klaar.
Kwaliteit 8 – Service 10 – Prijs / kwaliteit 8
Esther – 6-1-2021
Super prettig team dat hard werkt maar ook plezier met elkaar houdt. Toen de ijskast niet over de trap naar boven kon, is hij via de achterom en het balkon alsnog op de juiste plek gezet. Ik raad ze aan iedereen aan!
Saskia – 16-12-2020
Begin december verhuisd van Den Haag naar Apeldoorn. Vanaf het moment van eerste contact is alles naar tevredenheid verlopen. Op de dag van de verhuizing waren er 3 topmannen die onze spulletjes met zorg inladen en de volgende dag weer een plekje hebben gegeven in ons nieuwe huis. De medewerkers van het kantoor en de verhuizers hebben op hun manier van werken zoveel zorg uit onze handen genomen. We zitten fijn op onze nieuwe stek en bevelen dit verhuisbedrijf dus van harte aan.
D. de Groot – 16-12-2020
Wat een gaaf behulpzaam, meedenkend en enthousiast team mensen. Niks teveel . Van Leidschendam naar Eibergen met een glimlach op tijd en snel . Top TopTeam
vd Wolde – 14-12-2020
Eind november verhuisd van Leiden naar Zoeterwoude. Gekozen voor de optie om ook in te laten pakken, wat een genot is dat. Op de dag zelf, onder leiding van Martijn, een hard werkend team ervaren. Toen de hoeveelheid en ook het uitladen in de nieuwe woning wat tegenviel werden in de loop van de dag de hulptroepen opgeschaald maar een chaos werd het nooit. Ook nu we aan het uitpakken zijn en bellen of er alvast dozen opgehaald kunnen worden staat men dezelfde ochtend nog voor de deur. Topteam, ook de mensen op kantoor!
Ronald – 9-12-2020
Geweldig bedrijf met prima personeel en service!
Kwaliteit 10 – Service 10 – Prijs/Kwaliteit 10
Jan – 7-12-2020
Op 13 november 2020 zijn we door Verhuisservice Voorschoten verhuisd van Oegstgeest naar Voorschoten. Om iets voor 8 uur kwam de vrachtwagen voor rijden. Na een korte instructie gingen de mannen aan de slag en rond het middaguur was alles keurig ingepakt en vertrokken we naar Voorschoten. Na de gezamenlijke lunch zijn alle dozen en spullen op de juiste kamers gezet, bedden in elkaar gezet en was de klus rond 15.30 geklaard. De complimenten voor het hele verhuisteam. Dat geldt ook voor het kantoor waar alle vragen snel en adequaat werden beantwoord.
Xander Evers – 2-12-2020
Dit bedrijf is werkelijk buitengewoon klantgericht.
Zeer prettige, vriendelijke en oplossingsgerichte personen.
Inpakservice was geweldig en toen bleek dat de verbouwing van ons nieuwe appartement enige vertraging opliep was het geen enkel probleem om de geplande datum waarop de spullen naar ons nieuwe appartement gebracht zouden worden een week te verschuiven.
Wij zijn zeer blij en tevreden en bevelen dit bedrijf van harte aan.
Theo Bentvelzen – 22-11-2020
Vanaf de eerste ontmoeting bij de offerte opname tot het einde een zeer prettige ervaring. Iedereen is altijd behulpzaam geweest, en volledig ingezet om het zo zorgeloos mogelijk voor ons te maken. De verhuizing zelf is prima verlopen met een hard werkend team die goed luisterden naar onze wensen. Hartelijk dank voor alle goeds zorg.
Arend Jan – 20-11-2020
Prettige mensen en niets was te veel. Bewonder verhuizers ook al omdat hun humeur onder al dit zware werk er niet onder lijdt. Keurig op tijd, Snel en behulpzaam. Van Saintpaul Trois Chareaux (Frankrijk) naar Beekbergen (Nederland).
J.M – 24-10-2020
Supersnelle inpak- en verhuisservice op de dag van de verhuizing! In de voorbereidingen ernaar toe was de communicatie duidelijk, prettig én persoonlijk.
Ze denken écht met je mee in oplossingen. Dank!
Ningsih Heisterkamp – 22-10-2020
Hele goede service en bijzonder prettig team. De medewerkers werken hard en goed en zijn bereid naar oplossingen te zoeken.
Martijn Schuurman – 20-10-2020
Professionele, hardwerkende , gezellige jongens die heel behulpzaam waren!!
Anneke – 19-10-2020
We zijn zeker zeer tevreden over jullie service! Leuke gasten hebben jullie in dienst!
Tim – 19-10-2020
Mijn verhuizing van het drukke Westen naar het rustige en mooie Noorden is prima verlopen dankzij Verhuisservice Voorschoten. Van de communicatie vooraf tot en met de verhuizing liep het in één woord geweldig. Niks was de verhuizers teveel, vriendelijke mannen en harde werkers. Afspraken zijn ten volle nagekomen. Ga je verhuizen? Doe dat dan met Verhuisservice Voorschoten!
Mathilde Holkamp – 19-10-2020
Dear All
I would like to say Many Thanks. Your Company did great job. Very Respectfully. Robert
Robert – 29-9-2020
Wat een top bedrijf!! Vriendelijk personeel, niets is te veel en keihard werken. Als ik ooit weer ga verhuizen kom ik bij hun! Het scheelt zoveel stress, nogmaals bedankt voor alle hulp!!! Peter.
Peter Kuijmans – 10-9-2020
Hierbij willen we aangeven dat we zeer tevreden waren over jullie service tijdens de verhuizing in Wassenaar. Een paar jaar terug is onze oudste zoon met jullie verhuisd naar Culemborg en raadde hij zijn broer aan ook jullie in te schakelen. Beide zoons dus zeer tevreden. Alles liep op rolletjes en volgens afspraak, goede communicatie en zeer vriendelijk team. Alle lof!
Familie Lansink – 7-9-2020
Uitstekende service! Ik had speciale zorg nodig vanwege het risico op het coronavirus en de verhuizers hebben alles perfect gedaan. Geweldige communicatie ook. Ik raad ze ten zeerste aan.
Lisa – 7-9-2020
Vriendelijke werknemers en een uiterst goede service! (de-) montage meubelen, inclusief verhuizing is voor ons vlekkeloos en zorgeloos verlopen bij Verhuisservice Voorschoten
Vincent – 7-9-2020
Hierbij bedank ik jullie nogmaals voor de prima pianoverhuizing van afgelopen woensdag. Wat fijn dat alle afspraken uitstekend zijn verlopen en nagekomen. Mijn complimenten.
Nogmaals bedankt voor de uitstekende service.
Mevr. J. Smit-Lancel – 20-8-2020
Goede communicatie vooraf en tijdens de verhuizing.
Jan Willem – 17-8-2020
Top service! Inpakken, demonteren, inladen, verhuizen, uitladen en monteren ging allemaal erg soepel en netjes. Zeer vriendelijk team, efficiënte en klantgerichte backoffice. Fijn als je je spullen kunt toevertrouwen aan een professioneel team. Bedankt!
Tessa – 8-8-2020
Voor 2e keer in een jaar verhuisd met Verhuisservice Voorschoten, en weer was het allemaal erg goed voor elkaar. Alles netjes gecoördineerd door Ashley, mannen mooi op tijd, goed geluimd en keihard werkend. Bij het uitladen werden er wat mannen bijgeplaatst. Veel dank voor de goede service!
Bart – 31-7-2020
Uiteraard hopen wij in ons nieuwe huis heel oud te worden,maar we raden iedereen die met een gerust hart wil verhuizen Verhuisservice Voorschoten aan. Wat een plezier hebben wij beleefd, aan een toch normaal zo stressvol moment. Grote complimenten voor Gino en zijn equipe. Deskundig, met respect voor de spullen en een flinke dosis mooie humor. Meer dan tevreden!
Sandra Akerboom – 22-7-2020
Wij hebben de verhuizing als heel plezierig ervaren. Het was de heetste dag van het voorjaar, maar de mannen hebben het uitstekend gedaan.
Alles werd netjes uit elkaar gehaald en later weer in elkaar gezet. Complimenten.
Familie Schreuder – 16-07-2020
Onze verhuizing is voorspoedig verlopen. Er was een externe lift ingehuurd i.v.m. transport piano. Ook dat ging zeer geroutineerd. Het was dan ook jammer dat onze televisie door krassen beschadigd is. Hij was toch goed ingepakt.
Marjan Nyqvist – 16-07-2020
Wandmeubel verzet. Beide heren waren erg ervaren en klaarden het karwei snel.Ik ben bijzonder tevreden, snel en goed geholpen. Prima bedrijf.
Dhr Pronk – 30-06-2020
We zijn erg tevreden over hoe alles verlopen is. Het team was professioneel en de verhuizing verliep vlot. Dat is ook zeker te danken aan de begeleiding & communicatie. Dank daarvoor!
Mevr. Voorrips – 29-06-2020
Kordaat, op tijd, goed tempo en vriendelijk. Niks op aan te merken. Top service!
Michiel – 26-6-2020
Keurig op tijd, zorgvuldig, beleefd, keiharde werkers en met humor naar elkaar en vriendelijkheid naar de klant, ontzorgt dit bedrijf je complete verhuizing. Van begin tot eind. Absolute aanrader. Zoek niet verder, vertrouw je verhuizing toe aan Tinus en zijn fijne team.
Van Leiden naar Zoeterwoude – Rijndijk.
Marjolein – 23-6-2020
Ondanks de Coronacrises hebben wij een prima emigratie gehad. Door de crises moesten we langer op onze spullen wachten dan gebruikelijk, maar de spullen kwamen in goede orde aan. De 2 verhuizers gingen direct aan de slag met uitladen, monteren etc. na een vermoeiende nacht rijden. Onze complimenten hiervoor.
We zullen dit verhuisbedrijf zeker aanraden.
Lisette – 20-6-2020
Leeft zich goed in in de situatie en wensen, en geeft passend advies. Verhuizing snel, efficiënt en zorgvuldig uitgevoerd.
Carine – 19-6-2020
Van A tot Z alles top geregeld! Wat een fijne mensen allemaal en wat een goede onderlinge sfeer.
Zeeeeeeeer behulpzaam en vooral ook vrolijk!
Een verhuizing naar Frankrijk, manoeuvreren door een piepklein Frans dorpje, alles overpakken in een kleinere auto, een onverharde weg, niets was teveel.
Bedankt!
Fam Vrij – 19-6-2020
Verhuizing van Leiden naar regio Amersfoort, inclusief inpakken en demonteren/monteren. Goed verlopen, hard gewerkt, duidelijke afspraken gemaakt en de afspraken ook nagekomen. Bedankt!
J. Broekhuis – 18-6-2020
De afgelopen anderhalf jaar zijn we drie keer verhuisd. Drie keer hebben de jongens van Verhuisservice Voorschoten ons heel fijn geholpen. Ze zijn flexibel, netjes, werken hard en denken mee. Bovendien is het nog een leuk team ook. De communicatie met het kantoor (Ashley, Tinus) verloopt snel en prettig. Super bedankt voor jullie service! We hopen voorlopig niet meer te verhuizen maar mocht het weer zo ver komen, weten we jullie te vinden.
Peter en Petra
Peter en Petra – 18-6-2020
Verhuizing zonder stress van Rotterdam naar Duitsland.Van begin tot einde professioneel, vriendelijk en behulpzaam boven wat je mag verwachten. Geweldig.
Stefan – 17-6-2020
‘The team arrived at the old house as planned and they immediately started preparing the move, dismounting furniture, protecting them before loading them on the track and carefully loading the track. Communication in English was smooth and clear. The team considered in advance the risk of actions before moving large furniture (e.g. risk of getting stuck in the staircase, etc). The unloading of the track in the new house there were not issues, care was taken not to damage the new house (completely renovated). Boxes were all delivered in the right location/room with very few exceptions that made the after move work easier.

Only negative point is the handyman service that did break one quite expensive mirror when dismounting it from the old location and producing some small damages on some furniture. Even on this occasion, however, the company promptly reacted collecting all the required information to forward the refund request to the insurer.

Overall, VerhuisService Voorschoten showed to be well experienced in large moving and was always very supportive in preparing it from the moment of the offer to the end of it.”
Sir. Luca – 17-6-2020

Zeer tevreden over onze verhuizing!
Daniel Wittenburg – 13-6-2020
Verhuizing binnen Katwijk, We zijn erg tevreden over hoe de verhuizing is verlopen. Alles liep prima en vlot. De communicatie van jullie was altijd helder en duidelijk. Dank daarvoor.
mevr. de Bruin – 8-6-2020
Gino en zijn team waren er 4 juni om in te pakken en 5 juni om te verhuizen. De voorbespreking was al prettig, ook omdat we dingen vanuit ons vorige huis lieten opslaan bij hen. Op de dag zelf kwam het opgeslagen inboedel ook keurig met ze mee en ook de spullen van onze remigratie vanuit ZA, zaten erbij. Top geregeld, heel fijn team! Van Voorburg naar Den Haag.

Pluspunten

  • Goed ingepakt
  • Keurig afgeleverd
  • Prettige, collegiale stemming , harde werkers!

Minpunten

    Losse sleutels zouden ze apart inleveren, maar dat was maar gedeeltelijk, zodat de sleutel van de achterdeur van ons voormalige huis zoek is en ik een sleutelmaker moet laten komen.

  • Bij dozen stapelen: liever etiket aan de zijkant. Nu zoeken wij ons wild!

Mevr. van Gelderen – 7-6-2020

Ontzettend tevreden over de service, flexibiliteit en keurige behandeling.
Alles is naar wens verlopen.Ik zal jullie zeker aanbevelen.
Anita – 7-6-2020
Mijn complimenten voor alle goede services en flexibiliteit! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen. Groet, Chantal
Chantal – 28-5-2020
Mijn spullen zijn opgehaald, enkele jaren in de opslag geweest. Tussendoor nog iets uit de opslag gehaald (“geen probleem”). En nu recent heb ik alles weer terug ontvangen. In uitstekende staat. Ben zeer tevreden en beveel VSV van harte aan.
Hans – 28-5-2020
Dit verhuisbedrijf is een absolute aanrader!!! Bejegening vriendelijk en professioneel. Keiharde werkers!!! En tegelijk zie je dat de mannen onderling ook gewoon lol met elkaar hebben. Heb echt geen moment stress gehad van de verhuizing door deze toppers! En zelfs nog even extra geholpen met kachel en bed op z’n plek zetten, wat ze helemaal niet hoefden te doen. Echt super!! Ik twijfel geen moment over wie voor de verhuizing te vragen, mocht ik dit heerlijke nieuwe stekkie weer verlaten.
Dunja – 28-5-2020
Verhuizing van Leiden naar regio Amersfoort, inclusief inpakken en demonteren/monteren.
Goed verlopen, hard gewerkt, duidelijke afspraken gemaakt en de afspraken ook nagekomen. Bedankt!
Beekhuis – 18-5-2020
Graag wil ik een groot compliment geven aan dit verhuisbedrijf. Zeer vriendelijke en vakkundige medewerkers. Ook waren wij erg blij met de flexibiliteit. Door de verbouwing mochten we de verhuisdozen 3 maanden later inleveren. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.
Carole van Tongeren – 4-5-2020
Verhuizing piano! Prima service! Afspraken duidelijk; Volgens afspraak uitgevoerd. Prima!
Mevrouw Wessel – 27-4-2020
Punctueel, vriendelijk, flexibel! Alles liep soepel: vanaf de offerte tot de uitvoering. De heren waren keurig op tijd, alles verliep volgens plan. Zorgvuldig en voorzichtig!
Judith – 9-4-2020
Ondanks dat de verhuizing in dezelfde straat plaatsvond toch contact opgenomen met Verhuisservice-Vooschoten. Het contact was al direct prettig en de offerte was scherp. De verhuizing zelf is ook perfect gelopen. Ontzettend bedankt voor al jullie werk! Niets was teveel en de humor en te zien hoeveel plezier jullie team heeft in het werk, maakte dat we een fijne verhuizing hebben gehad! Dank jullie mannen! En natuurlijk op kantoor ook Ashley bedankt voor het fijne contact en alles wat jij hebt geregeld!
Familie van den Heuvel – Nieuw-Vennep – 29-3-2020
Hierbij wil ik graag aan jullie bedrijf doorgeven en aan Tinus in het bijzonder, dat de service die de drie werknemers afgelopen donderdag 19 maart geleverd hebben bij onze verhuizing binnen Voorschoten werkelijk uitstekend was. Zeer vriendelijk, zeer vakkundig, met zeer veel oog voor detail en zeer goed meedenkend met alles, in 1 woord uitstekend. Hartelijk dank daarvoor en breng mijn dank hiervoor svp ook over aan de drie werknemers die dit zo goed gedaan hebben (ik weet de namen niet exact meer). Ik zal jullie bedrijf van harte aanraden aan een ieder die een goed verhuisbedrijf zoekt!
Dhr. C. de Bruin – 23-3 -2020
Prettig contact en prima verhuizers! Vanaf het begin tot het eind prima contact, prettige verhuizers en goede prijs/kwaliteit verhouding. Volgende gelegenheid vragen wij dit bedrijf weer.
Dhr. De Jong – 19-3-2020
Wij willen u bedanken voor de nette en correcte verhuizing van Katwijk naar Rijnsburg
daar deze naar volle tevredenheid is uitgevoerd door het team dat dat heeft gedaan! Grote KLASSE
Dhr. Guyt – Katwijk – 10-3-2020
Van Voorburg naar Frankrijk verhuisd, Zeer goede service !
Connie 8-3-2020
The team was nice and professional and on time. I recommend.
Girard 6-3-2020
Professioneel, aardig, meedenkend en voorzichtig – we hadden ons geen soepeler of aangenamer verhuizing kunnen wensen! Veel dank aan Ricardo, Alexander, Willem, Luigi, en Martijn!
Jenneke- 29-2-2020
We zijn erg blij met hoe de verhuizing verlopen is. Goede service en leuke kerels die hard en secuur werken. Ik ga jullie zeker aanraden.
Mark – 17-2-2020
Super dank voor de service… En heel erg bedankt voor de zeer prettige verhuizing. Wij zijn nog steeds super tevreden. Dank dank
Groet loes
11-2-2020

De verhuizing is prima verlopen. De jongens waren keuring op tijd en er werd vlot en georganiseerd gewerkt. Heel fijn want het is en blijft toch een spannende dag!
Hartelijke groet en dank voor de goede service!
Mevr. Dona
10-2-2020

The move in general was good. However, at the time of assembling the furniture in my experience they did it very quickly and the furniture did not remain as they were and that lowered my level of satisfaction.
Thanks again,
24-1-2020

Zeer prettige ervaring gehad met Verhuisservice Voorschoten. Tussen de feestdagen eind december verhuizen en geen enkel probleem, keurig op tijd en er werd vlot en netjes gewerkt. Personeel vriendelijk en correct.Verhuizen is al een toestand maar het was met jullie een prima ervaring en zo gepiept.
24-1-2020

Keuze op prettig gevoel na 3 offertes. Najaar van 2019 zijn we verhuisd. Wij zijn zeer tevreden over de praktische en flexibele aanpak. Vlotte inpakkers maakten het ons zeer makkelijk. Aanpakkers! Gunstige prijsprestatie verhouding en perfecte after-service.
René van Doorn 22-1-2020

Onlangs verhuisd van Den Haag naar Andalusië. De verhuizing uitgevoerd door VerhuisService Voorschoten, is prima en volgens afspraak verlopen. Verhuizers Martijn en Ricardo zijn echte professionals en flexibel. Kortom, aanrader!
Johan 20-1-2020

Op aanraden van mijn broer terecht gekomen bij verhuisservice-Voorschoten.Verhuizing zeer soepel verlopen met deskundige verhuizers. Zijn niet te beroerd iets extra’s te doen.Het vervoer van een Piano(vleugel) ging zonder problemen. Glas en serviesgoed werd keurig ingepakt.Prijskwaliteit verhouding is prima.
George – 1-12-2019

Topbedrijf hebben ons keurig verhuisd en geen schade opgelopen nette mensen. Prijs kwaliteit ook goed. Wil nooit meer verhuizen maar als dat wel zou gebeuren schakel ik dit bedrijf weer in.
De Boer – 01-12-2019

Keiharde werkers. Zeer tevreden! Door prive omstandigheden kwamen de verhuizers 3 uur te laat op de verhuisdag. Dat was jammer, maar wel netjes daarna gecommuniceerd. De verhuizing zelf zijn wij zeer tevreden over. Keiharde werkers met fijne droge humor.
Harry – 26-11-2019

Na vier offertes opgevraagd te hebben, verhuizers ontvangen, stak de offerte van VerhuisService Voorschoten, als erkende verhuizer er met kop en schouders bovenuit. De prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend, personeel is jong en dynamisch, goede indruk achtergelaten over zorgvuldigheid.
Annemarie – 15-11-2019

Ik ben deze zomer verhuisd en heb daarvoor verhuisbedrijf Voorschoten ingeschakeld. Van begin tot eind werden alle gemaakte afspraken nagekomen. De verhuizing zelf is keurig netjes gegaan en het ging allemaal heel snel. Ik heb hen ook ervaren als erg flexibel. Het personeel is vriendelijk, behulpzaam, professioneel, en harde werkers! Ik raad hen dan ook echt aan!
Jill Pilet – 15-11-2019

Vorige week met dit team verhuist. Ik heb veel schilderijen, beelden en andere kwetsbare dingen. Het werd alles zeer zorgvuldig ingepakt en overgebracht. Zeer vriendelijke mensen die niets teveel vonden. Reuze bedankt voor deze daardoor zeer ontspannen verhuizing.
Zeer aan te bevelen.
Charlotte
C.T Klaarhamer – 24-10-2019

Professioneel bedrijf! Goede communicatie, klantvriendelijk. Optijd en uitstekend service. Ze werken vraaggericht. De klant staat op nr. 1. Ik kan ze zeker aanbevelen.
Anne Mieke Steenbrugge – 15-10-2019

Dit bedrijf is echt aan te bevelen. We verhuisden van Scheveningen naar Zuid-Frankrijk met veel kwetsbare beelden. Het werd allemaal zeer zorgvuldig gedaan. Klasse
Gerard 7-10-2019

Prima verhuisbedrijf! Acuraat..vriendelijk…kortom..een prima bedrijf. Elly
Elly 7-10-2019

 

Vandaag 11-10-2019 verhuisd door het team van Gino. Zeer vriendelijk en behulpzaam team. Niets was hun teveel. Er werd snel, netjes en zorgvuldig gewerkt. De prijs kwaliteitverhouding is zeer goed. Bedankt voor een vlekkeloze verhuizing. Een echte aanrader.

Met vriendelijke groet,
Andy en Tanja van Polanen
Andy en Tanja van Polanen 11-10-2019

 

Wij zijn op 21 juni 2019 verhuisd. De mannen verdienen een 10. Een snel, vakkundig en op elkaar ingespeeld team. Vriendelijk en correct in de omgang.
Verhuisservice Voorschoten is een echte aanrader. Alle lof!

Rob en Olga – 22-6-2019

 

Vandaag, 18-06-2019, door jullie bedrijf verhuist met het team van Martijn. Die mannen hebben fantastisch gewerkt en ons een super gezellige verhuisdag gegeven. Een dikke 10 voor dit team.

Met vriendelijke groet,
Fam. Lamboo, van Rijnsburg naar Uitgeest.
Fam. Lamboo – 18-6-2019

5 jaar geleden heeft Verhuisservice Voorschoten mijn gezin, tot volle tevredenheid, binnen Voorschoten verhuisd. Vorige week hebben ze mij geholpen mijn hoogbejaarde ouders vanuit Brabant naar Voorschoten te verhuizen. Grote waardering voor de zorgzaamheid waarmee alle spullen zijn ingepakt, gedemonteerd, verhuisd en in de nieuwe woning weer uitgepakt, gemonteerd en teruggezet. Het was voor mijn ouders direct “thuiskomen”.
Noëlle Klaver – 17-4-2019

5 jaar geleden heeft Verhuisservice Voorschoten mijn gezin, tot volle tevredenheid, binnen Voorschoten verhuisd. Vorige week hebben ze mij geholpen mijn hoogbejaarde ouders vanuit Brabant naar Voorschoten te verhuizen. Grote waardering voor de zorgzaamheid waarmee alle spullen zijn ingepakt, gedemonteerd, verhuisd en in de nieuwe woning weer uitgepakt, gemonteerd en teruggezet. Het was voor mijn ouders direct “thuiskomen”.
Niel Pepers – 10-4-2019

Wij zijn recent verhuisd van Leiden naar Haarlem. Tinus heeft heel snel gereageerd op ons aanvraag en kwam meteen langs voor een gesprek. In het vervolg heeft hij alles geregeld van bezorgen van dozen tot het regelen van benodigde ontheffingen. Op de dag van de verhuizing liep alles helemaal soepel. De heele klus was klaar binnen 6 uur. Groot compliment aan de medewerkers van Tinus! Hard werkende en heel aardige mannen. Dit bedrijf is een echte aanrader voor wie ontzorgd wil verhuizen!
F.F. Mattheis – 29-3-2019

Vorig jaar juli uit ons appartement gegaan en eergisteren pas in ons nieuwe huis. Verhuizingen en 8 maanden opslag georganiseerd door verhuis service Voorschoten, wat een fantastisch bedrijf! Alles tot in de puntjes geregeld, Gasten die precies weten wat ze doen en met grote precisie te werk gaan. Ik kan niks anders dan lovend zijn, echt een aanrader dus!

Mitchell Porschen – 10-3-2019

Reageerden vrijwel direct via telefonisch contact op onze offerte-aanvraag via verhuisoffertes.com. Perfecte begeleiding van onze verhuizing van Leiden naar Vught. Voelde als totale ontzorging. Ze hebben alles voor ons verzorgd: inpakken, (de)monteren en verhuizen. Sympathieke, kundige vakmensen, behulpzaam, communicatief vaardig en in staat om in korte tijd veel werk te verzetten. Kan Verhuisservice Voorschoten van harte aanbevelen bij iedereen.

Josine Brummans – 25-2-2019

Wederom gebruik gemaakt van deze topgasten. Nu zakelijk verhuisd. Wat er allemaal bij komt kijken….. je wordt gewoon compleet ontzorgd. Goede service en keiharde werkers! Zeker aan te bevelen. En tot een volgende keer. Vriendelijke groet, Victor van Rijn

Victor van Rijn – 31-1-2019

Vanaf 27 maart 2017 boven Depot 258 gewoond.. Gisteren verhuisd naar Noordwijk aan Zee weer de hhulp van Tinus van Santen en zijn mannen ingeroepen. De heren werken snel zijn netjes en beleefd en geduldig. Zelfs wanneer de eigenaresse van de winkel aangeeft dat de verhuiswagen voor haar winkel weg moet. Wat een geduld beleefdheid en vakmanschap. Ikheb de heren beloond met koffie en gebak in mijn nieuwe casa in Noordwijk aan Zee. Top mannen ik verwacht zelf de komende jaen nu niet snel meer te gaan  verhuizen. Maar zal jullie zeker aanbevelen Toppers.

Astrid Krom – 25-1-2019

Vandaag 24 januari 2019 verhuisd van Leiden naar Lelystad. Vanaf offerte tot aan de laatste lamp die opgehangen werd een fantastische ervaring met Verhuisservice Voorschoten. Ik ben erg blij dat wij deze keuze hebben gemaakt. Dit is nog eens ontzorgen van A tot Z. De mannen werken erg snel en hard en zeer secuur en zijn zuinig op de spullen die ze moeten vervoeren. Klasse bedrijf die ik echt iedereen kan aanraden. Verhuisservice Voorschoten bedankt voor deze snelle en prettige verhuizing. Wij kunnen het iedereen aanraden om met dit verhuisbedrijf in zee te gaan.

Nogmaals bedankt voor de service

Edgar & Jeff

Edgar & Jeff – 24-1-2019

Wat een professionele en snelle verhuizing hebben wij gehad dankzij Verhuisservice Voorschoten.

Wat een harde werkers en werken zeer netjes.

Kan het iedereen aanraden.

 

Nogmaals bedankt!

 

Lenneke

Lenneke – 3-1-2019

Wat een toppers!!!! We zijn heel erg tevreden hoe onze verhuizing is verlopen. Zowel het inpakken in 1 dag, als het verhuizen zelf (om 14u stond alles al in het nieuwe huis en waren zelfs alle meubels al weer in elkaar gezet). De mannen werkten super met elkaar samen en vroegen regelmatig waar iets naartoe moest, waardoor alles al bijna op de goede plek stond.

Dank!!!!

Groeten, Pieter en Hiske

Pieter en Hiske – 2-10-2018

Wat een fijn verhuisbedrijf is VerhuisService- Voorschoten!

Fijn dat echt maanden van tevoren al dozen werden gebracht zodat we vast in konden pakken om een deel van de inboedel in de opslag te zetten. De communicatie per mail en telefoon verliep super vlot. Het verhuizen zelf liep gesmeerd. Wat ons echt opviel was hoe goed de samenwerking was tussen de verhuizers,hoe ze op elkaar en op de spullen letten, zachtjes met elkaar overlegden (geen geschreeuw) en alles netjes, vlot en bijna geruisloos in en uit de verhuiswagens kregen.

Zeer vriendelijke en professionele mensen stuk voor stuk.

Dank voor de flexibiliteit toen wij onverhoopt de verhuisdatum moesten wijzigen en een tussentijdse opslag nodig hadden.

Wij kunnen iedereen dit verhuisbedrijf aanraden!

Bedankt voor alle goede zorgen!

Richard en Lysanne Plugge

Lysanne en Richard Plugge – 26-09-2018

Langs deze weg ontzettend bedankt voor de goede zorgen!!! Vandaag verhuisd in Leiderdorp van eengezinswoning naar appartement! Best een dingetje….. Thanks mannen alles liep gesmeerd!!! Uitstekend tevreden.

Teun en Janneke Rietveld – 20-08-2018

Afgelopen maandag ben ik verhuisd en wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan met VerhuisService Voorschoten. Dankzij de mannen is het heel goed verlopen (vanaf het eerste contact t/m de verhuizing); geen enkele stress, ontzettend vriendelijk, ze werken heel hard en netjes en daarnaast hebben wij ook nog heel veel gelachen! Niets dan lof!

Femke Koenraads 2-8-2018

We hebben een goede samenwerking gehad. Communicatie verliep vlot. Verhuisservice belt altijd terug. Offerte was snel verstuurd en wij vroegen om een 2e offerte. Doordat er veel was gewijzigd in de inboedel. Super flexibel, en altijd vriendelijk. Ik raad iedereen dit verhuisbedijf aan. Ontzettend bedankt!
Katya Smit – 8-6-2018

Wat een top verhuisbedrijf! Goede service, plezierige communicatie en keurige hardwerkende  verhuizers. Ook de loodzware tuinbank en tafel waren geen enkel probleem. VerhuisService Voorschoten, nogmaals hartelijk dank voor de zeer soepele verhuizing!
Fam Franses – 28-5-2018

We zijn op een snelle en klantvriendelijke manier  geholpen door verhuisservice Voorschoten. Het inpakken en verplaatsen van alle spullen was in een uur of 8 gebeurd. Meubels werden weer netjes in elkaar gezet. Zou dit bedrijf aan iedereen aanraden.
Tjerk Valentijn – 28-4-2018

Zeer tevreden over de geleverde service door Tinus & Co. Vriendelijk, professioneel en hardwerkend.
Ferko Molemaker – 22-4-2018

Wij zijn op 18 april jl. verhuisd met behulp van Verhuisservice Voorschoten. Vanaf het eerste contact is de communicatie heel,goed verlopen en Gino, Jan en Chris zijn toppers! Harde, gezellige en zeer snelle werkers. Zij hebben ervoor gezorgd dat onze verhuizing geweldig is verlopen in een ontspannen sfeer waarvoor heel veel dank. Wij raden iedereen dit bedrijf aan.

André en Sandra – 22-4-2018

Verhuisservice Voorschoten is voor ons werkelijk zorgeloos verhuizen geweest, inclusief de tijdelijke opslag van onze inboedel !! Vriendelijke, meedenkende en hardwerkende sterke verhuizers, kortom: in 1 woord TOP !!

Wim en Petra – 17-4-2018

2 maart, op de koudste dag van het jaar, zijn wij verhuisd door Tinus en zijn mannen…Wat een goeie keus!! Alles perfect gegaan, helemaal volgens afspraak en in een prima stemming! Een aanrader!

Fam. Roolvink – 26-3-2018

14 maart verhuisden we met verhuisservice Voorschoten. In 4 uur tijd werd onze huisraad verhuisd van Leiden naar Alphen aan den Rijn.  4 man sterk klaagden de klus met enorme goede zorg en aandacht. We zijn uitermate tevreden.

John en Noortje – 16-3-2018

In december dit bedrijf ingeschakeld om ons te verhuizen. Voor een familie met 2 kleine kinderen is dit echt een goede beslissing geweest. Vanaf het eerste contact was er vertrouwen wat alleen maar bevestigd is. Een zeer beleefde club mannen met veel verantwoordelijkheidsgevoel en waarbij het tempo echt niet ten koste gaat van kwaliteit. Het demonteren en monteren gebeurde snel en netjes. Afhandeling na de verhuisdag (ophalen dozen) was ook volledig naar wens. Echt een aanrader!

Familie Van Berkum – 15-3-2018

Eind februari verhuisd. Verhuisservice Voorschoten ingeschakeld en zij hebben perfect werk geleverd, kwamen op tijd zoals afgesproken, meubels uit elkaar gehaald zoals afgesproken en weer netjes in elkaar gezet op de juiste locatie. De medewerkers hebben keihard gewerkt om de enorm zware meubels in het nieuwe huis te plaatsen. Nogmaals dank en zeker een aanrader mocht je gaan verhuizen!

Fleur – 6-3-2018

afgelopen weekend verhuisd met verhuisservice Voorschoten van Oegstgeest naar Doetinchem. Vanaf het eerste contact tot en met de verhuizing alles prima verlopen. Goede communicatie, prettig team een keihard gewerkt. Complimenten voor het hele team en aan te bevelen aan anderen die een verhuizing voor de boeg hebben.

 

Jeroen en Inke – 26-02-2018

Prima team, die mannen van Verhuisservice Voorschoten. Zonder stress, goed op elkaar ingespeeld en met gevoel voor humor. Precies op tijd (volgens afspraak) stonden ze op de stoep in Leiden en 8 uur later lieten ze mij en mijn spullen achter in Amsterdam. Een perfecte verhuizing. En ik kan het weten want het was de achttiende keer dat ik verhuisde.

Jan Schreurs – 31-01-2018

Begin november verhuisd van Voorhout naar Sassenheim met behulp van VerhuisService Voorschoten. Sterke communicatie (zie je niet vaak tegenwoordig), geweldige verhuizers (netjes, kundig, communicatief en meedenkend) en een scherpe prijs. Aan iedereen die een uitstekende verhuizer zoekt: VerhuisService Voorschoten bellen!

Jan Willem – 17-11-2017

De baas een erg vrolijke en luchtige man ondanks de zware storm, was erg fijn.
De mannen hebben kei en kei hard gewerkt met 2 korte pauzetjes van 10 minuten.
Waren ook erg snel klaar zeker aan te bevelen.

Daniek van der Meyden – 5-10-2017

Wij verhuisden naar Frankrijk met verhuisservice Voorschoten waarbij 7 man sterk de dozen en meubels kwamen ophalen, in twee uur tijd was 47 kuub geladen, 18 uur later stonden twee man 1400 km verder voor ons vakantiehuis in Frankrijk, 8 uur later was het huis geheel gemeubileerd alles professioneel gemonteerd en alle verpakking terug in de vrachtwagen. De teee mannen , in dit gebal Martijn en Gino, waren geweldig, de prijs zeer concurrerend en de service vooraf en tijdens voortreffelijk, heel veel dank, wij bevelen iedereen dit bedrijf aan

Margot en Evert-Jan

Margot en Evert-Jan – 4-10-2017

Niet eerder zo relaxed verhuisd. Alles werd met veel zorg en voorzichtig gedaan. Jongens zeer vriendelijk, werken hard en zijn zonder meer erg professioneel. Echt zeer tevreden, grote dank voor onze soepele en snelle verhuizing!

Roderik en Carolien – 28-9-2017

Onze dank aan het hele team van Verhuisservice Voorschoten, een team van aardige en behulpzame, vakkundige mensen.
Op 15 juni werd de complete inhoud van ons oude huis zorgvuldig in een container geplaatst, die daarna voor een paar weken aan ons zicht werd onttrokken.
Op 31 juli werden alle spullen via een verhuislift ons nieuwe appartement binnen gebracht. Alles in prima staat aangetroffen.
Kortom: een aanbevelenswaardig bedrijf !

Wim en Nieke Aalders – 8-8-2017

Hoezo is verhuizen stressvol? Niet met de werkwijze van Tinus en zijn mannen. Zowel het inpakken als de verhuizing hebben ze zo zorgvuldig en professioneel gedaan!
Fijn hoe respectvol ze met onze mooie spullen omgingen. Met een grap en grol werd er in goede sfeer keihard gewerkt.
De draaibank van 800 kg was wel een extra uitdaging, maar ook dat lukte.
Wij kunnen dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen! Echt super service, ook achtetraf.

Esther Baars – 4-8-2017

Verhuizen blijft zwaar, ook voor de klant – maar dankzij Tinus en de zijnen is het voor ons feitelijk een feest geweest. Wij voegden op twee achtereenvolgende dagen twee grote huishoudens ineen in een nieuw huis. Het was een groot project, maar uiterst scherp geoffreerd – en toch ook uitgevoerd op eersteklas niveau. Vanaf de levering van een paar honderd goede dozen vooraf tot en met het ophalen ervan na de verhuizing, liep alles op rolletjes; met in het centrum twee dagen lang uiterst professioneel ophalen en afleveren door een continu positief gestemd en wellevend team van zeven man die allemaal vaklui bleken te zijn. Zeer warm aanbevolen!

Marielle Hendriks en Frits van Oostrom – 4-8-2017

Onze verhuizing vond plaats in maart, 2 maanden voor de bevalling van ons 3e kindje. Ik mocht niet meer tillen en dus was het erg prettig dat we de verhuizing konden uitbesteden. Tinus kwam alle wensen in kaart brengen en zo kregen we een keurige offerte met alle opties welke mogelijk waren. Wij hebben ervoor gekozen het inpakken en verhuizen te laten doen. Heel goede service en alles zeer netjes overgezet. Door het zeer zorgvuldig inpakken kon mijn man op de dag van verhuizing (vrijdag) al veel weer inrichten, waardoor de kinderen zaterdag al in een redelijk ingericht huis kwamen! Tinus en team ontzettend bedankt! Ik heb jullie inmiddels al bij wat mensen aanbevolen! Groeten, familie van Rijn.

Simone van Rijn – 8-7-2017

Wij zijn uitstekend verhuisd van Leidschenveen naar Pijnacker, zeer nette en professionele jongens.
Tinus en zijn team bedankt.

Rick Uphof – 1-7-2017

Beste Tinus en team,
Zeker willen we weer onze dank kenbaar maken voor de plezierige maar ook professionele manier van aanpak en begeleiding van onze verhuizing. Vorige jaar hebben wij gebruik kunnen maken van jouw diensten en service. Binnen een jaar hebben we weer gebeld en was je ook bereid om ons binnen de gemeente Oosterbeek te verhuizen. Onze reactie toen we van Wassenaar naar Oosterbeek verhuisden hebben wij geschreven maar zéker nu ook van het ene adres naar het andere 300 meter verder. Het was weer TOP!! Barry en Riccardo hebben binnen een minimum van tijd de zaak geregeld. Nu ook weer wordt bewezen dat VerhuisService Voorschoten buitengewoon accuraat professioneel en met veel vriendelijkheid haar opdracht heeft uitgevoerd. Met plezier hebben we je dan ook in contact gebracht met een nieuwe klant. Tinus en medewerkers, wij wensen jullie veel succes werkplezier en veel klanten toe.
Vriendelijke groet Ben en Jolande Jansen

Ben en Jolande Jansen – 23-6-2017

Jullie hebben onze verhuizing prima geregeld. Twaalf uur ’s middags kwam de verhuiswagen en die reed 2 uur weer weg.
Uiterst correcte en aardige mensen die goed communiceerden hoe en waar spullen moesten worden neergezet.
Kortom, verhuisservice Voorschoten heeft voor een nette prijs prima werk geleverd. Nogmaals bedankt.

Fam E.G. Pot – 7-6-2017

Op 11 mei 2017 heeft Verhuisservice Voorschoten onze verhuizing van Haarlem naar Leiden verzorgd. Het demonteren en monteren van de grote kasten verliep vlekkeloos. De mannen waren allen erg vriendelijk, professioneel en behulpzaam. Wij zijn zeer content met de service en hebben dan ook niets dan lof voor deze verhuisservice uit Voorschoten.

Martine van Miltenburg – 29-5-2017

Ik had al goede verhalen gehoord, maar ook mijn eigen ervaring is heel positief. Na een eerste telefoontje direct een afspraak voor opname van de klus en het maken van afspraken. Alle varianten zijn mogelijk: wel of niet inpakken, losschroeven en weer in elkaar zetten of ophangen. De verhuizers waren uiterst klantvriendelijk en de verhuizing zelf was goed georganiseerd, verliep vlot en er werd zorgvuldig met mijn spullen omgegaan.
Kortom: duidelijke afspraken, goede service voor een goede prijs. Ik zal dit bedrijf aanbevelen.

Trudy de Bruijn – 3-5-2017

Hier staan al vele positieve reacties! Daar kan ik me helemaal bij aansluiten. Zeer vriendelijk, zeer bereikbaar, hard werkend! Over dit bedrijf hoef je niet te twijfelen, doen!

Leontien van der Kooij – 3-5-2017

Geweldig geholpen met verhuizen. Nog nooit eerder zo prettig ervaren. Niks is ze te veel. Zelfs voor ons paar spullen weggebracht naar het warenhuis. Wat een service en dat alles op een prettige vriendelijke manier. Klasse.

mevrouw van Rijn – 24-4-2017

Verhuisservice Voorschoten heeft voor ons een transport van Nederland naar st. Louis Amerika geregeld.  Vanuit verhuisservice alles keurig geregeld. Helaas hadden de amerikanen wat problemen met hun prioriteiten / performance. Maar na ingrijpen van de heer van Santen richting de transporteur werd alsnog de bezorging rap geregeld. Waarvoor onze dank. Uitstekende service.

D. Groen – 18-2-2017

vrijdag 6 januari hebben de verhuismannen van verhuisservice Voorschoten de inboedel van mijn 90 jarige moeder verhuisd van Leidschendam naar Voorburg. Het is zorgvuldig en vakkundig gedaan. Goed overleg vooraf en wat er is afgesproken komen ze na. Ik kan ze van harte aanbevelen. Tinus nog bedankt ook namens mijn moeder.

Marian Jouvenaar-Belt – 23-01-2017

Op 28 december 2016 ben ik verhuisd uit het prachtige Voorschoten naar een andere gemeente.
Wonend in de Dobbewijk wilde ik graag de plaatselijke ondernemer , toevallig ook uit dezelfde wijk de kans geven.
Naast hen heb ik ook 5 andere verhuisbedrijven offerte laten maken.
Conclusie: Tinus van Santen en zijn fantastische team was héél stuk goedkoper. De wijze waarop alles werd aangepakt was praktisch en oplossing gericht. Spreekt duidelijk ervaring uit. Maar qua uitvoering van mijn verhuizing heb ik met verbazing de betrokkenheid en inzet van zijn team gewonderd.
Alle medewerkers verdienen een groot compliment!
Succes mannen!

Inge van Boeckholtz – 20-01-2017

Vandaag vrijdag 13 januari zijn wij verhuist door 4 fantastische medewerkers. Zeer vriendelijk, enorm behulpzaam en nog gezellig ook. Al onze muren en plafonds waren pas 1 week gestuukt en geschilderd en we hadden rekening gehouden met enige schade. Maar echt, ze zijn super voorzichtig geweest ! Alles wat ze gedemonteerd hebben, hebben ze meteen weer gemonteerd. Veel tips gekregen en ze hebben heel scherp mee gedacht qua efficiënt werken.
Ik heb aardig wat verhuizingen achter de rug maar zo professioneel als nu heb ik nog niet eerder meegemaakt.

Vivienne Feitsma – 13-01-2017

Wat een geweldig goed bedrijf! ONTZORGING en SERVICE zijn de sleutelwoorden hier!
Verhuisservice Voorschoten had bij mij al een streepje voor doordat ik een reclamebrief kreeg, maar met handgeschreven adres erop en een postzegel. Persoonlijk dus! Verder reageert Tinus zeer snel en correct en is uiterst informatief. Een goed persoonlijk gesprek en inventarisatie van de inboedel bij ons thuis, gingen aan de offerte vooraf. Prima prijs, ook al fijn, maar wat je dan ervoor krijgt: een zorgeloze, snelle en deskundige verhuizing!!!
Ruim 4 weken van te voren had ik netjes dozen, stikkers en vloeipapier in huis. Op de verhuisdag zelf hebben de mannen nog wat extra materiaal meegenomen; super!
Wij zijn op 1 december binnen Leiderdorp verhuisd. We hadden zelf ingepakt, behalve schilderijen en hangkleding, dat doen de verhuizers op de dag zelf. Zo uit de kast in de doos en zo uit de doos weer in de kast… heerlijk! . Op de dag zelf 2 grote verhuiswagens en 6 geweldig leuke, nette, goed op elkaar ingespeelde verhuizers. Ze gingen zeer systematisch te werk, werkten snel door en haalden de grote zaken keurig uit elkaar. Matrassen kregen beschermers om, kasten werden met folie beschermd en de schilderijen in speciale dozen ingepakt.Ik had niets te doen behalve de mannen van koffie en koeken voorzien, want dat verdienden ze! Om 08.00u zijn ze begonnen en om 12.30u waren de 2 wagens op het nieuwe adres. Om 17.15 was alles uit de wagens, stonden de dozen in de juiste ruimten en waren de grote meubelen weer in elkaar ook op de juiste plekken. Ook hier heb ik de mannen alleen maar van drinken en versnaperingen kunnen voorzien en af en toe aangegeven waar een doos toch beter heen kon omdat ik dat ter plaatste handiger vond. Nadat alles naar mijn zin was heb ik betaald per pin en nu ruim 4 weken later zijn keurig na een belletje van Tinus, op afspraak de lege dozen weer opgehaald; geen omkijken naar! Tinus en vooral de verhuiscrew: hartelijk dank dat zo’n grote klus, zo plezierig en vlot verlopen is! Ik zal jullie echt bij iedereen aanraden! Ik heb ook 2 andere verhuisbedrijven over de vloer gehad voor een offerte, maar die haalden het op onderstaande punten niet bij wat Verhuisservice Voorschoten biedt:
– goede informatieve en snelle communicatie
– Tinus is een zeer prettig persoon
– goede, beleefde, nette, gezellige, hardwerkende, en ook zorgvuldige verhuizers
– prijs/kwaliteit niveau: 10!
– afspraak is afspraak, zowel vooraf bij het brengen van de dozen, op de verhuisdag zelf en weer bij het ophalen van de dozen: keurig op de afgesproken tijden.
– service en ontzorging ten top!
Nogmaals allen: bedankt!!!

Inger Graafland – 13-01-2017

Al bij het aanvragen van de offerte bleek dat Tinus snel handelt: ik had de mail nog maar nauwelijks verstuurd of ik werd gebeld om een afspraak in te plannen! De offerte volgde al net zo snel. Ik had nog bij een aantal andere bedrijven een offerte opgevraagd maar de keuze voor Tinus en zijn team was snel gemaakt op basis van zijn deskundigheid, service gerichtheid, sympathieke persoonlijkheid en oja.. een scherpe prijs.
1 november stonden Jan, Martijn, Ron en Gino iets na 8 uur voor de deur. Een vrolijk goedgehumeurd kwartet wat duidelijk goed op elkaar is ingewerkt en er lol in heeft. In een rap tempo is alles ingeladen in de vrachtwagen. Toch wel spannend om anderen jouw inboedel via een liftje 3 woonlagen naar beneden te laten gaan om het vervolgens in te laden. Als iets niet duidelijk was dan vroegen ze wat er moest gebeuren. Heel fijn. Ook het uitladen, na een welverdiende lunch, ging in rap tempo. Om vijf uur stond alles(onbeschadigd) waar het staan moest. Ik had toch wel een beetje opgezien tegen deze dag, maar dankzij jullie is alles voorspoedig gegaan, enorm bedankt! Ik beveel Verhuisservice Voorschoten van harte aan!

Nienke

Vorige week, op 23 november hebben de jongens van verhuisservice Voorschoten mij verhuisd van Voorschoten naar Delft. Ik zag er tegenop, maar de mannen hebben er voor gezorgd dat alles heel relaxed, snel, vakkundig en soepel verliep. Het ging veel sneller dan ik had verwacht. De jongens zijn goed op elkaar ingespeeld.
Ik had problemen verwacht op het nieuwe adres omdat het een oud huisje is met lage deuren, een heel steil en krap trappetje en een smal gangetje, maar binnen no time stond alles op zijn plaats en ik hoorde geen onvertogen woord. De jongens bleven goed gehumeurd.
Het voortraject verliep ook prettig. Het was makkelijk om afspraken te maken, afspraken werden nagekomen en de prijs was prima.

 

Beatrijs Keijser

Op 24 oktober en 27 oktober 2016 heeft Verhuisservice Voorschoten ons verhuisd van Leiden naar Leiderdorp. Op maandag hebben ze met 4 a 5 man onze gehele inboedel ingeladen en alle lampen, bedden en kasten gedemonteerd. Alle meubelen en schilderijen zijn beschermd met nopjes folie, alle kleding in speciale dozen en werd voor 2 dagen tijdelijk door hun opgeslagen tot we onze nieuwe woning kond betrekken. Donderdagmorgen waren ze al weer heel vroeg op ons nieuwe woonadres en met man en macht werden onze bezittingen weer naar de kamers gebracht, zoals aangegeven op de dozen en meubelen. Alle kasten en bedden werden weer vakkundig in elkaar gezet. De samenwerking tussen de verhuizers is zonder meer goed te noemen. Ze gaan omzichtig te werk zodat er geen wanden beschadigd worden. Bovendien zijn ze zeer correct en vriendelijk in de omgang. Door de knappe belading van de verhuiswagens hebben de meubelen geen noemenswaardige schade opgelopen. Ook al het glaswerk en serviesgoed is heel uit de dozen gekomen. Niets dan lof voor deze verhuisservice uit Voorschoten. Wij zijn zeer, zeer tevreden.

Onwijs bedankt voor jullie service!!

Frans en Lenie Smit

In verband met tijdelijk huren, het afgelopen jaar tweemaal verhuisd door Verhuisservice Voorschoten. Het klikte vanaf het eerste gesprek, afspraken werden uitstekend nagekomen en de verhuizingen zijn perfect uitgevoerd door Tinus en zijn mannen! Kortom een prima ervaring in altijd hectische tijd, daarbij waren de gemaakte kosten ook nog eens alleszins bescheiden. Wij raden ieder dit bedrijf ten zeerste aan!

Albert en Ineke Bosma

Dit is het bedrijf waar je je verhuizing aan wil toevertrouwen! Prima offerte, flexibel reagerend op de vragen die we hadden, met zorg werd het huis leeggeruimd, een aantal weken de opslag geregeld in een zeecontainer-hotel, en met zorg werd alles weer gebracht naar het nieuwe adres. Aan de medewerkers merkte je dat ze met plezier hun werk deden. kortom, heel tevreden.

Willem Crebolder

Na 42 jaar verhuizen dat is een duik in het diepe, in het donkere diepe. De offerte bracht al wat vrolijkheid boven water. Het was spannend die dag er werd op de afgesproken tijd begonnen en binnen een paar uur was alles ingeladen. Omdat ik er bovenop stond ( soms wel eens te dicht ) begreep ik hoe je zoiets aan moet pakken. Het was geweldig te zien hoe deze mensen met je spullen omgaan. Het uitladen naar onze nieuwe woning verliep zoals het inladen, alles netjes op zijn plek en voor we het wisten was deze klus geklaard. Nog eens verhuizen zit er voor ons denk ik niet meer in vanwege onze leeftijd. Maar als u dit leest bel gerust Tinus voor de meest gunstige offerte. Nogmaals alle medewerkers van VerhuisService Voorschoten bedankt.

Henk Jannie

De mannen hebben hard en goed gewerkt om voor regen en wind alles in de opslagcontainer te krijgen. Ben blij met hoe dat verlopen is. Het wegwerken van de gaatjes in de muren van het pand dat ik achterlaat was een service die ik niet verwacht had.Fantastisch! Complimenten voor het hele team en hartelijk dank.

YM van Geenhuizen

Verhuisservice Voorschoten is voor ons een aangename verrassing geworden. Dat begon al met de offertebespreking: duidelijk en informatief. maar ook de verhuizing zelf is werkelijk plezierig verlopen. De mannen hebben hard gewerkt, maar zijn zuinig en netjes op de spullen geweest. Met verwondering heb ik gekeken naar hoe zij onze grote, zware meubelstukken (per millimeter) keurig onze maisonnette ingekregen hebben, zonder schade! Ook al onze wanden zijn niet beschadigd en dat is voor het eerst dat ik dat meemaak. Het team zelf is een vrolijk, betrokken en zeer professioneel stel mannen en dat is prettig op een stressvolle verhuisdag. Kortom: een prima verhuisbedrijf met hart voor de klant en voor de zaak en waar service nog werkelijk iets betekent!

Carola van Lingen

Tinus, en zijn aardige jongens hebben mijn ouders op 21 september verhuisd van Voorschoten naar Ommen.
De eerste dag heeft Spiedie ( zo noemen wij hem) alles keurig ingepakt, wat werkt die kerel snel en accuraat. Met zijn handicap is hij sneller dan menig ander, onze complimenten!
De volgende dag de verhuizing met Tinus en zijn mensen. Ik kan alleen maar zeggen alle lof aan deze kerels. Ze zijn correct, vriendelijk, behulpzaam, gaan voorzichtig te werk, maar werken ook snel. Ze hebben ons nog geholpen met uitpakken maar we konden ze niet bijhouden.
Als we weer zouden moeten verhuizen dan hoeven we niet na te denken wie we vragen om deze klus te klaren. Tinus en ……..
en zeker Spiedie.

P.J.A.Nievaart-Peet

Inderdaad, niks teveel gezegd in de flyer.
Professionele mannen die met aandacht zorgvuldig al mijn in de loop van het leven vergaarde spullen uit mijn huis in de Merenwijk in Leiden ingeladen hebben om alles aan de andere kant van Leiden in de Rijnbocht weer uit te laden.
Na 41 jaar van een schakelbungalow naar een appartement, heel spannend.
De lift kwam er aan te pas en ik heb bijna ademloos toe staan kijken hoe alles in zijn werk ging.
Verhuizen is goed nadenken en zorgvuldig plannen, zowel voor de klant als voor de verhuizers.
Prettige lui, leuke werksfeer, ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen !

An van Roosmalen

Wij willen Tinus en zijn team super bedanken voor de goede service en de snelle verhuizing!
Echt een bedrijf die je iedereen kan aanraden.

Sascha

we waren een verhuisservice nodig , en vanwege eerdere ervaring met het verhuisbedrijf in voorschoten kozen wij natuurlijk weer de zelfde persoon, gebeld naar Tinus die ons gelijk te woord stond en alles regelde ons gerust stelde.  Vanwege flinke wateroverlast de afgesproken data werd de inboedel gehaald en eind van de week alles weer terug gebracht, het was geweldig ook de jongens heel veel dank voor jullie medewerking. Niks is hun teveel, met altijd een vriendelijk woord of een praatje staat Tinus klaar. Onze hartelijke dank .

Jan en Diny Toussaint

Hè hè, uitpuffend na onze verhuisdag, kunnen we niet anders dan met dankbaarheid terugdenken aan de onverstoorbare mannen van de Voorschotense Verhuisservice. Vier weken geleden ruimden ze met opgewekte efficiency ons huis in Leiden leeg. De spullen gingen rechtstreeks in de container waaruit ze vandaag, zo’n vier weken later, met de zelfde opgewekte professionaliteit ons nieuwe huis  in werden gedragen.  Toppers die kerels! Zorgvuldig, netjes, vriendelijk en precies.  Bedankt Martijn, Willem en Barry! !

Han en Liesbeth Boswinkel

Zeer blij en tevreden met Tinus en zijn medewerkers van Verhuisservice Voorschoten.
De verhuizing bracht voor mij veel stress met zich mee. Ik verhuisde van Leidschendam naar Den Haag. De verhuizing is vakkundig en voorspoedig door dit bedrijf tot stand gekomen. Hele vakkundige maar ook vriendelijke medewerkers. De voorzitter van de vve van de flat waar ik ben komen wonen heeft mij gecomplimenteerd omtrent de wijze waarop mijn verhuizing had plaatsgevonden. Dankjulliewel Verhuisservice Voorschoten!

Yvonne

Verhuisservice Voorschoten levert prima service. We hebben alles laten inpakken, wat één (!) man snel en veilig in een dag deed. De ene ploeg kon nog dezelfde dag voorladen en de andere ploeg maakte het hele karwei de volgende dag af. Vlug, vriendelijk en vrolijk, zo vatten wij Verhuisservice Voorschoten samen.

familie Kroese

In Juli heeft Tinus ons verhuisd binnen Leiden. Vlotte opstart en een vlotte verhuizing. Binnen een paar uur was alles van locatie A naar B gebracht en alles is heel aangekomen. Deskundig advies en vooral veel vriendelijkheid.
Aanrader!

Willem

Bij deze willen wij u en uw medewerkers bedanken voor de vlotte afhandeling van de verhuizing van Leidschendam naar Udenhout  op 1 en 2 augustus 2016. Wij geven een score van 9 voor de manier waarop  u en uw medewerkers de totale handling van offerte tot aan het slot van de verhuizing hebben volbracht Uw medewerkers waren vakkundig ,behulpzaam en vriendelijk. Hou dit soort medewerkers in eren.

Wij mogen spreken in zee te zijn gegaan met een uiterst betrouwbaar en professionele organisatie

  Nogmaals dank!

familie Appeldooren

Het zeer deskundig verhuis team;
Tinus van Santen zijn vriendelijke, rustige en zorgzame mannen, Jan, Ron en Gino.
Vakmanschap, zorgzaamheid, oog voor de dingen waar je zelf niet bij stilstaat en ook nog een niet te dure offerte!!
KLASSE.
Zij maakten van mijn verhuizing van Leiden naar Ede, een ont-stress gebeuren!
Aan te bevelen, Verhuisservice Voorschoten.

Dank jullie wel mannen.

Tonny Hafkamp-van Oostrom

Geachte lezer.
Via Patrick Bakker van makelaardij Clingendael in Voorschoten kregen we het adres van Verhuisservice Voorschoten door.
Al direct na het eerste contact met eigenaar Tinus van Santen verliep alles soepel en correct.
Er werd eerst een afspraak gemaakt om alles door te nemen; wat wilden wij als klant?
De inboedel van het eerste huis werd daarna spoedig opgehaald en opgeslagen. Anderhalve maand later werd de inboedel van het tweede huis opgehaald. Alles werd samengevoegd in een grote moderne vrachtwagen en de dag erop naar onze nieuwe woning aan de Duitse grens gebracht. De wijze waarop dit plaatsvond mag als zeer professioneel getypeerd worden. Vakkundig werd de nieuwe Volvo truck de oprit op gemanoeuvreerd en na een welkom en een bakje koffie kon het uitladen beginnen.
Een hecht maar zeker ook een vrolijk team nam ons een hoop zorg uit handen. De inboedel werd deugdelijk ingepakt en goed beschermd. En wat ook belangrijk is; alles kwam onbeschadigd keurig op zijn plek terecht.
Verhuizen en al wat er bij komt kijken zijn vaak bronnen van zorg. Wij hebben dit niet zo ervaren. De verhuisdagen verliepen fantastisch en met zo’n heel team over de vloer was het nog gezellig ook.
Verhuisservice Voorschoten was een schot in de roos en is dus een aanrader voor ieder die verhuisplannen heeft.
Tinus en al de mannen die deze dagen hebben geholpen; heel hartelijk dank voor de goede zorg en heel veel succes in de toekomst.
Robert en Emmy Teske

Op 30 juni en 1 juli hebben wij met veel plezier de verhuizing door jou en je team laten verzorgen. Wat ons meteen opviel bij het eerste contact was de stiptheid en correctheid en strakke organisatie, waarop voor ons toch spannende verhuizing werd aangepakt. Van Wassenaar naar Oosterbeek was voor ons een hele onderneming, maar jij en je team pakten het heel professioneel  en op een ludiek vrolijke manier op. 2 dagen waren Martijn , Gino , Toon en Willem in de weer. Wij zullen zeker hun eerste entree  niet vergeten! Grappenmakend en zingend! Kortom een hele prettige werksfeer. Waar vind je dat nog! Nogmaals onze dank voor alle goede zorgen. Verhuisservice Voorschoten is zeker aan te bevelen!
Ben en Jolande Jansen

Op 11 juli verhuisd van Leiderdorp naar Zoeterwoude. Om acht uur stond het team van Verhuisservice-Voorschoten voor de deur in Leiderdorp. In no-time bedden en kasten gedemonteerd en alles ingeladen.
S’-middags om half vier zaten wij even bij te komen op ons balkon in Zoeterwoude en was alles overgebracht en bedden en kasten weer in elkaar gezet.
Kortom een keihard werkend team en alles tot in de puntjes verzorgd! Wij raden Verhuisservice-Voorschoten dan ook van harte aan!
Nico en Tineke Keijzer

Eind mei zijn wij wij verhuisd met Verhuisservice Voorschoten. Wij kunnen Tinus en zijn team van zeer gemotiveerde, supervriendelijke en hardwerkende medewerkers aan iedereen aanbevelen. Binnen korte tijd stonden alle meubels in het nieuwe huis op hun plek. Alle meubels werden in de oude woning vakkundig ingepakt en in de nieuwe woning weer uitgepakt. Matrassen werden in beschermhoezen gestoken en omdat het regende werd de vloer in de gang van het nieuwe huis afgedekt om inloop van water en zand te voorkomen. De verhuizing verliep vakkundig, soepel en snel. Wij zijn meer dan tevreden!!
Susan en Sander van Oostrum

De verhuizing verliep zonder problemen, snel en vakkundig. Vriendelijke mensen met oog voor detail. Vooral het met respect omgaan met alle spullen kan ik erg waarderen. Dank jullie wel!
E.M. Voskuil

Onze verhuizing bestond uit het inpakken en opslaan van onze spullen, die na 5 weken naar onze nieuwe woning werden gebracht. We zijn tevreden over over het verloop van de gecompliceerde verhuizing. Er werd snel en vakkundig gewerkt en het contact met de verhuizers was plezierig: gemotiveerde werkers die in een hoog tempo werkten. Een echte aanrader: snel en goed werk tegen een redelijke prijs!!
Henk de Graaf

Tinus van Verhuisservice Voorschoten reageerde binnen 2 minuten op mijn oproep tot offertes via de internet; ook nadien bleef zijn reactiesnelheid goed. De offerte was de voordeligste van de 3 verhuismaatschappijen die zijn gekomen.
De verhuizers zijn zeer beleefd, vriendelijk en werken snel. Verhuizen is nooit leuk, maar ze hebben het zo pijnloos mogelijk gemaakt. Ik kan Verhuisservice Voorschoten van harte aanbevelen.
Wies Steinmeijer-Robbins

Net verhuisd met Verhuisservice Voorschoten. Top werk!
Efficiënt, vakkundig, vriendelijk en snel.
Ik kan ze iedereen aanbevelen. Ook nog zeer betaalbaar!!
Inez Barendse

Verhuisservice Voorschoten was ons aanbevolen door vrienden die een prettige ervaring hadden met dit bedrijf. Dit kunnen wij alleen maar bevestigen. Aardige, betrouwbare en vakkundige mensen met een flexibele instelling. Kortom, ik ben erg tevreden.
Wouter H.

Vandaag heeft het team van Verhuisservice Voorschoten onze verhuizing gedaan. Het ging vakkundig, zorgvuldig en snel. Harde, slimme werkers, en ook plezierig, hebben in een paar uur tijd onze hele inboedel (groot huis) met de nodige voorzichtigheid waar nodig extra verpakt en in twee verhuiswagens geladen. Bedankt. Topwerk!
Paula Brunsveld van Hulten

Wij hebben Verhuisservice Voorschoten leren kennen als een zeer flexibele en gedreven partij. Tinus en Ruud zijn beide enthousiast en professioneel. Ze zijn bewust van de klant-leverancier verhouding tijdens verhuizingen en nemen de zorg volledig uithanden. Vanaf de eerste klus die Verhuisservice Voorschoten voor Mexx gedaan heeft, hebben er al meerdere projecten plaatsgevonden. Zowel kleine klusjes als grote interne verhuizingen als het sluiten van 1 van onze panden. Verhuisservice Voorschoten denk mee met de opdrachtgever en voelt zich nauw betrokken bij het voorbereidingsproces. Het is een partij die snel kan schakelen en echt snapt wat verhuizen is in de grootste zin van het woord. Ik zou iedereen Verhuisservice Voorschoten aanbevelen
Facility Manager, MEXX

Voor mijn verhuizing binnen Voorschoten heb ik gekozen voor Verhuisservice Voorschoten. Niet alleen de prijs was goed, maar vooral de service. Best lastig zo’n verhuisdag maar Tinus en zijn jongens hebben ervoor gezorgd dat alles heel soepel en snel verliep. Ontzettend aardige jongens, werken keurig netjes en ik kon alles vragen, niets was teveel. Flink aanpakken en zo zaten we rond een uur of vier al behoorlijk ingericht in ons nieuwe huis. Petje af! Ik kan Verhuisservice Voorschoten aan iedereen aanbevelen!
Els

Begin december heeft Verhuisservice Voorschoten ons kantoor verhuisd van Rotterdam naar Den Haag. In een storm met windkracht 10 hebben ze alles ingeladen en veilig en snel naar Den Haag gebracht. De mannen hebben hard doorgewerkt en alles binnen no-time op de juiste plek in kantoor afgeleverd. De goede service van Verhuisservice Voorschoten heeft onze verhuizing een stuk makkelijker en relaxter gemaakt. Echt een aanrader
Elske Nummerdor, Assistente Rob Hoevens

Op 16 en 17 december 2013 heeft Verhuisservice Voorschoten ons verhuisd van Leidschendam naar Nieuwe Niedorp. Op maandag hebben ze met 5 man onze gehele inboedel ingepakt en alle lampen en kasten gedemonteerd. Alle glaswerk en serviesgoed is zeer goed verpakt en alle meubelen zijn beschermd met nopjesfolie. Dinsdagmorgen waren ze al weer heel vroeg op ons nieuwe woonadres en met man en macht werden onze bezittingen weer naar de kamers gebracht, zoals aangegeven op de dozen en meubelen. Alle kasten werden weer vakkundig in elkaar gezet. De samenwerking tussen de verhuizers is zonder meer goed te noemen. Ze gaan omzichtig te werk zodat er geen wanden beschadigd worden. Bovendien zijn ze zeer correct en vriendelijk in de omgang. Door de knappe belading van de twee verhuiswagens, hebben de meubelen geen noemenswaardige schade opgelopen. Ook al het glaswerk en serviesgoed is heel uit de dozen gekomen. Niets dan lof voor deze verhuisservice uit Voorschoten. Wij zijn zeer tevreden.
Ada en Kees de Jong

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reactie plaatsen

Wij waarderen uw reactie enorm. U kunt uw referentie plaatsen door ons formulier in te vullen