Opslag nodig?

Vele opslagmogelijkheden voor particulieren en bedrijven

opslag

Tijdelijk extra ruimte nodig?

Een verbouwing van uw huis of woonkamer? Is uw nieuwe huis is nog niet klaar of gaat u tijdelijk naar het buitenland? Opslag is dé oplossing!

Onze beveiligde en geconditioneerde loods biedt ruimte voor de opslag van een enkel meubelstuk zoals een kast of piano tot uw complete inboedel. Desgewenst voor een lange of korte periode, precies zoals u dat wenst. Het is fijn om te weten dat uw dierbare stukken zich in een veilige omgeving bevinden.

Opslag kan in (meerdere) kisten met variërende inhoud. Ook bieden we opslag aan in zeecontainers. Voor zeecontaineropslag maken wij onder andere gebruik van het Containerhotel in Den Haag. Wij hebben recentelijk ons wagenpark uitgebreid met een vrachtwagen die zeecontainers kan vervoeren; van uw voordeur naar iedere gewenste locatie

Opslag bij VerhuisService Voorschoten

Waarom opslaan bij VerhuisService Voorschoten?

Er is een groot verschil ten opzichte van andere selfstorage-loodsen. Voordelen voor u als klant zijn:

Uw bezittingen liggen veilig en geconditioneerd opgeslagen

Goed om te weten: Dag en nacht toegang nodig tot uw goederen? Daar is onze opslagruimte niet voor uitgerust. Wij hebben minimaal 1 werkdag nodig om uw bezittingen klaar te zetten. Onze diensten zijn zeer geschikt voor particulieren of bedrijven die opslag nodig hebben voor goederen die niet dagelijks worden gebruikt.

Wat voor opslag heeft u nodig?

Hoe komen uw bezittingen in de opslag?

Persoonlijke Verhuis- en OpslagService

Extra service; wij halen de goederen bij u op of nemen ze voor u aan.

Deze service is maatwerk en verloopt naar uw wens. Wilt u grotere hoeveelheden opslaan of is het voor u onmogelijk om zelf naar onze locatie te komen? Informeer naar onze mogelijkheden en vraag een offerte op maat aan. Wij zijn u graag van dienst.

Enkele voorbeelden zijn:

  • Het leeghalen en opslaan van de goederen in een huis of bedrijfspand, of
  • Het aannemen en opslaan van bestelde goederen van een leverancier totdat u er ruimte voor heeft, of
  • Het ophalen en opslaan van een piano of groot meubelstuk, of
  • Wij pakken verhuisdozen in en slaan ze voor u op

Zelfservice

Een budgetvriendelijke keuze. U brengt de goederen zelf naar de locatie.

Door zelf de goederen te brengen, bespaart u kosten. Daarmee is zelfservice een budgetvriendelijke keuze. Na uw telefoontje zorgen wij dat uw opslagbox voor u klaarstaat, vlakbij de ingang van onze loods. U vult de box, wij sluiten hem af en brengen hem naar onze beveiligde en verwarmde opslagruimte. Zo gemakkelijk gaat dat bij ons.

Niet gevonden wat u zocht? Neem een kijkje bij een van onze andere diensten