Begin december verhuisd van Den Haag naar Apeldoorn. Vanaf het moment van eerste contact is alles naar tevredenheid verlopen. Op de dag van de verhuizing waren er 3 topmannen die onze spulletjes met zorg inladen en de volgende dag weer een plekje hebben gegeven in ons nieuwe huis. De medewerkers van het kantoor en de verhuizers hebben op hun manier van werken zoveel zorg uit onze handen genomen. We zitten fijn op onze nieuwe stek en bevelen dit verhuisbedrijf dus van harte aan.
D. de Groot – 16-12-2020

Wat een gaaf behulpzaam, meedenkend en enthousiast team mensen. Niks teveel . Van Leidschendam naar Eibergen met een glimlach op tijd en snel . Top TopTeam
vd Wolde – 14-12-2020

Eind november verhuisd van Leiden naar Zoeterwoude. Gekozen voor de optie om ook in te laten pakken, wat een genot is dat. Op de dag zelf, onder leiding van Martijn, een hard werkend team ervaren. Toen de hoeveelheid en ook het uitladen in de nieuwe woning wat tegenviel werden in de loop van de dag de hulptroepen opgeschaald maar een chaos werd het nooit. Ook nu we aan het uitpakken zijn en bellen of er alvast dozen opgehaald kunnen worden staat men dezelfde ochtend nog voor de deur. Topteam, ook de mensen op kantoor!
Ronald – 9-12-2020

Geweldig bedrijf met prima personeel en service!
Kwaliteit 10 – Service 10 – Prijs/Kwaliteit 10
Jan – 7-12-2020

Op 13 november 2020 zijn we door Verhuisservice Voorschoten verhuisd van Oegstgeest naar Voorschoten. Om iets voor 8 uur kwam de vrachtwagen voor rijden. Na een korte instructie gingen de mannen aan de slag en rond het middaguur was alles keurig ingepakt en vertrokken we naar Voorschoten. Na de gezamenlijke lunch zijn alle dozen en spullen op de juiste kamers gezet, bedden in elkaar gezet en was de klus rond 15.30 geklaard. De complimenten voor het hele verhuisteam. Dat geldt ook voor het kantoor waar alle vragen snel en adequaat werden beantwoord.
Xander Evers – 2-12-2020

Dit bedrijf is werkelijk buitengewoon klantgericht.
Zeer prettige, vriendelijke en oplossingsgerichte personen.
Inpakservice was geweldig en toen bleek dat de verbouwing van ons nieuwe appartement enige vertraging opliep was het geen enkel probleem om de geplande datum waarop de spullen naar ons nieuwe appartement gebracht zouden worden een week te verschuiven.
Wij zijn zeer blij en tevreden en bevelen dit bedrijf van harte aan.
Theo Bentvelzen – 22-11-2020

Vanaf de eerste ontmoeting bij de offerte opname tot het einde een zeer prettige ervaring. Iedereen is altijd behulpzaam geweest, en volledig ingezet om het zo zorgeloos mogelijk voor ons te maken. De verhuizing zelf is prima verlopen met een hard werkend team die goed luisterden naar onze wensen. Hartelijk dank voor alle goeds zorg.
Arend Jan – 20-11-2020

Prettige mensen en niets was te veel. Bewonder verhuizers ook al omdat hun humeur onder al dit zware werk er niet onder lijdt. Keurig op tijd, Snel en behulpzaam. Van Saintpaul Trois Chareaux (Frankrijk) naar Beekbergen (Nederland).
J.M – 24-10-2020

Supersnelle inpak- en verhuisservice op de dag van de verhuizing! In de voorbereidingen ernaar toe was de communicatie duidelijk, prettig én persoonlijk.
Ze denken écht met je mee in oplossingen. Dank!
Ningsih Heisterkamp – 22-10-2020

Hele goede service en bijzonder prettig team. De medewerkers werken hard en goed en zijn bereid naar oplossingen te zoeken.
Martijn Schuurman – 20-10-2020

Professionele, hardwerkende , gezellige jongens die heel behulpzaam waren!!
Anneke – 19-10-2020

We zijn zeker zeer tevreden over jullie service! Leuke gasten hebben jullie in dienst!
Tim – 19-10-2020

Mijn verhuizing van het drukke Westen naar het rustige en mooie Noorden is prima verlopen dankzij Verhuisservice Voorschoten. Van de communicatie vooraf tot en met de verhuizing liep het in één woord geweldig. Niks was de verhuizers teveel, vriendelijke mannen en harde werkers. Afspraken zijn ten volle nagekomen. Ga je verhuizen? Doe dat dan met Verhuisservice Voorschoten!
Mathilde Holkamp – 19-10-2020

Dear All
I would like to say Many Thanks. Your Company did great job. Very Respectfully. Robert
Robert – 29-9-2020

Wat een top bedrijf!! Vriendelijk personeel, niets is te veel en keihard werken. Als ik ooit weer ga verhuizen kom ik bij hun! Het scheelt zoveel stress, nogmaals bedankt voor alle hulp!!! Peter.
Peter Kuijmans – 10-9-2020

Hierbij willen we aangeven dat we zeer tevreden waren over jullie service tijdens de verhuizing in Wassenaar. Een paar jaar terug is onze oudste zoon met jullie verhuisd naar Culemborg en raadde hij zijn broer aan ook jullie in te schakelen. Beide zoons dus zeer tevreden. Alles liep op rolletjes en volgens afspraak, goede communicatie en zeer vriendelijk team. Alle lof!
Familie Lansink – 7-9-2020

Uitstekende service! Ik had speciale zorg nodig vanwege het risico op het coronavirus en de verhuizers hebben alles perfect gedaan. Geweldige communicatie ook. Ik raad ze ten zeerste aan.
Lisa – 7-9-2020

Vriendelijke werknemers en een uiterst goede service! (de-) montage meubelen, inclusief verhuizing is voor ons vlekkeloos en zorgeloos verlopen bij Verhuisservice Voorschoten
Vincent – 7-9-2020

Hierbij bedank ik jullie nogmaals voor de prima pianoverhuizing van afgelopen woensdag. Wat fijn dat alle afspraken uitstekend zijn verlopen en nagekomen. Mijn complimenten.
Nogmaals bedankt voor de uitstekende service.
Mevr. J. Smit-Lancel – 20-8-2020

Goede communicatie vooraf en tijdens de verhuizing.
Jan Willem – 17-8-2020

Top service! Inpakken, demonteren, inladen, verhuizen, uitladen en monteren ging allemaal erg soepel en netjes. Zeer vriendelijk team, efficiënte en klantgerichte backoffice. Fijn als je je spullen kunt toevertrouwen aan een professioneel team. Bedankt!
Tessa – 8-8-2020

Voor 2e keer in een jaar verhuisd met Verhuisservice Voorschoten, en weer was het allemaal erg goed voor elkaar. Alles netjes gecoördineerd door Ashley, mannen mooi op tijd, goed geluimd en keihard werkend. Bij het uitladen werden er wat mannen bijgeplaatst. Veel dank voor de goede service!
Bart – 31-7-2020

Uiteraard hopen wij in ons nieuwe huis heel oud te worden, maar we raden iedereen die met een gerust hart wil verhuizen Verhuisservice Voorschoten aan. Wat een plezier hebben wij beleefd, aan een toch normaal zo stressvol moment. Grote complimenten voor Gino en zijn equipe. Deskundig, met respect voor de spullen en een flinke dosis mooie humor. Meer dan tevreden!
Sandra Akerboom – 22-7-2020

Wij hebben de verhuizing als heel plezierig ervaren. Het was de heetste dag van het voorjaar, maar de mannen hebben het uitstekend gedaan.
Alles werd netjes uit elkaar gehaald en later weer in elkaar gezet. Complimenten.
Familie Schreuder – 16-07-2020

Onze verhuizing is voorspoedig verlopen. Er was een externe lift ingehuurd i.v.m. transport piano. Ook dat ging zeer geroutineerd. Het was dan ook jammer dat onze televisie door krassen beschadigd is. Hij was toch goed ingepakt.
Marjan Nyqvist – 16-07-2020

Wandmeubel verzet. Beide heren waren erg ervaren en klaarden het karwei snel. Ik ben bijzonder tevreden, snel en goed geholpen. Prima bedrijf.
Dhr Pronk – 30-06-2020

We zijn erg tevreden over hoe alles verlopen is. Het team was professioneel en de verhuizing verliep vlot. Dat is ook zeker te danken aan de begeleiding & communicatie. Dank daarvoor!
Mevr. Voorrips – 29-06-2020

Kordaat, op tijd, goed tempo en vriendelijk. Niks op aan te merken. Top service!
Michiel – 26-6-2020

Keurig op tijd, zorgvuldig, beleefd, keiharde werkers en met humor naar elkaar en vriendelijkheid naar de klant, ontzorgt dit bedrijf je complete verhuizing. Van begin tot eind. Absolute aanrader. Zoek niet verder, vertrouw je verhuizing toe aan Tinus en zijn fijne team.
Van Leiden naar Zoeterwoude – Rijndijk.
Marjolein – 23-6-2020

Ondanks de Coronacrises hebben wij een prima emigratie gehad. Door de crises moesten we langer op onze spullen wachten dan gebruikelijk, maar de spullen kwamen in goede orde aan. De 2 verhuizers gingen direct aan de slag met uitladen, monteren etc. na een vermoeiende nacht rijden. Onze complimenten hiervoor.
We zullen dit verhuisbedrijf zeker aanraden.
Lisette – 20-6-2020

Leeft zich goed in in de situatie en wensen, en geeft passend advies. Verhuizing snel, efficiënt en zorgvuldig uitgevoerd.
Carine – 19-6-2020

Van A tot Z alles top geregeld! Wat een fijne mensen allemaal en wat een goede onderlinge sfeer.
Zeeeeeeeer behulpzaam en vooral ook vrolijk!
Een verhuizing naar Frankrijk, manoeuvreren door een piepklein Frans dorpje, alles overpakken in een kleinere auto, een onverharde weg, niets was teveel.
Bedankt!
Fam Vrij – 19-6-2020

Verhuizing van Leiden naar regio Amersfoort, inclusief inpakken en demonteren/monteren. Goed verlopen, hard gewerkt, duidelijke afspraken gemaakt en de afspraken ook nagekomen. Bedankt!
J. Broekhuis – 18-6-2020

De afgelopen anderhalf jaar zijn we drie keer verhuisd. Drie keer hebben de jongens van Verhuisservice Voorschoten ons heel fijn geholpen. Ze zijn flexibel, netjes, werken hard en denken mee. Bovendien is het nog een leuk team ook. De communicatie met het kantoor (Ashley, Tinus) verloopt snel en prettig. Super bedankt voor jullie service! We hopen voorlopig niet meer te verhuizen maar mocht het weer zo ver komen, weten we jullie te vinden.
Peter en Petra
Peter en Petra – 18-6-2020

Verhuizing zonder stress van Rotterdam naar Duitsland.Van begin tot einde professioneel, vriendelijk en behulpzaam boven wat je mag verwachten. Geweldig.
Stefan – 17-6-2020

‘The team arrived at the old house as planned and they immediately started preparing the move, dismounting furniture, protecting them before loading them on the track and carefully loading the track. Communication in English was smooth and clear. The team considered in advance the risk of actions before moving large furniture (e.g. risk of getting stuck in the staircase, etc). The unloading of the track in the new house there were not issues, care was taken not to damage the new house (completely renovated). Boxes were all delivered in the right location/room with very few exceptions that made the after move work easier.

Only negative point is the handyman service that did break one quite expensive mirror when dismounting it from the old location and producing some small damages on some furniture. Even on this occasion, however, the company promptly reacted collecting all the required information to forward the refund request to the insurer.

Overall, VerhuisService Voorschoten showed to be well experienced in large moving and was always very supportive in preparing it from the moment of the offer to the end of it.”
Sir. Luca – 17-6-2020

Zeer tevreden over onze verhuizing!
Daniel Wittenburg – 13-6-2020

Verhuizing binnen Katwijk, We zijn erg tevreden over hoe de verhuizing is verlopen. Alles liep prima en vlot. De communicatie van jullie was altijd helder en duidelijk. Dank daarvoor.
mevr. de Bruin – 8-6-2020

Gino en zijn team waren er 4 juni om in te pakken en 5 juni om te verhuizen. De voorbespreking was al prettig, ook omdat we dingen vanuit ons vorige huis lieten opslaan bij hen. Op de dag zelf kwam het opgeslagen inboedel ook keurig met ze mee en ook de spullen van onze remigratie vanuit ZA, zaten erbij. Top geregeld, heel fijn team! Van Voorburg naar Den Haag.

Pluspunten

  • Goed ingepakt
  • Keurig afgeleverd
  • Prettige, collegiale stemming , harde werkers!

Minpunten

  • Bij dozen stapelen: liever etiket aan de zijkant. Nu zoeken wij ons wild!

Mevr. van Gelderen – 7-6-2020

Ontzettend tevreden over de service, flexibiliteit en keurige behandeling.
Alles is naar wens verlopen. Ik zal jullie zeker aanbevelen.
Anita – 7-6-2020

Mijn complimenten voor alle goede services en flexibiliteit! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen. Groet, Chantal
Chantal – 28-5-2020

Mijn spullen zijn opgehaald, enkele jaren in de opslag geweest. Tussendoor nog iets uit de opslag gehaald (“geen probleem”). En nu recent heb ik alles weer terug ontvangen. In uitstekende staat. Ben zeer tevreden en beveel VSV van harte aan.
Hans – 28-5-2020

Dit verhuisbedrijf is een absolute aanrader!!! Bejegening vriendelijk en professioneel. Keiharde werkers!!! En tegelijk zie je dat de mannen onderling ook gewoon lol met elkaar hebben. Heb echt geen moment stress gehad van de verhuizing door deze toppers! En zelfs nog even extra geholpen met kachel en bed op z’n plek zetten, wat ze helemaal niet hoefden te doen. Echt super!! Ik twijfel geen moment over wie voor de verhuizing te vragen, mocht ik dit heerlijke nieuwe stekkie weer verlaten.
Dunja – 28-5-2020

Verhuizing van Leiden naar regio Amersfoort, inclusief inpakken en demonteren/monteren.
Goed verlopen, hard gewerkt, duidelijke afspraken gemaakt en de afspraken ook nagekomen. Bedankt!
Beekhuis – 18-5-2020

Graag wil ik een groot compliment geven aan dit verhuisbedrijf. Zeer vriendelijke en vakkundige medewerkers. Ook waren wij erg blij met de flexibiliteit. Door de verbouwing mochten we de verhuisdozen 3 maanden later inleveren. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.
Carole van Tongeren – 4-5-2020

Verhuizing piano! Prima service! Afspraken duidelijk; Volgens afspraak uitgevoerd. Prima!
Mevrouw Wessel – 27-4-2020

Punctueel, vriendelijk, flexibel! Alles liep soepel: vanaf de offerte tot de uitvoering. De heren waren keurig op tijd, alles verliep volgens plan. Zorgvuldig en voorzichtig!
Judith – 9-4-2020

Ondanks dat de verhuizing in dezelfde straat plaatsvond toch contact opgenomen met Verhuisservice-Vooschoten. Het contact was al direct prettig en de offerte was scherp. De verhuizing zelf is ook perfect gelopen. Ontzettend bedankt voor al jullie werk! Niets was teveel en de humor en te zien hoeveel plezier jullie team heeft in het werk, maakte dat we een fijne verhuizing hebben gehad! Dank jullie mannen! En natuurlijk op kantoor ook Ashley bedankt voor het fijne contact en alles wat jij hebt geregeld!
Familie van den Heuvel – Nieuw-Vennep – 29-3-2020

Hierbij wil ik graag aan jullie bedrijf doorgeven en aan Tinus in het bijzonder, dat de service die de drie werknemers afgelopen donderdag 19 maart geleverd hebben bij onze verhuizing binnen Voorschoten werkelijk uitstekend was. Zeer vriendelijk, zeer vakkundig, met zeer veel oog voor detail en zeer goed meedenkend met alles, in 1 woord uitstekend. Hartelijk dank daarvoor en breng mijn dank hiervoor svp ook over aan de drie werknemers die dit zo goed gedaan hebben (ik weet de namen niet exact meer). Ik zal jullie bedrijf van harte aanraden aan een ieder die een goed verhuisbedrijf zoekt!
Dhr. C. de Bruin – 23-3 -2020

Prettig contact en prima verhuizers! Vanaf het begin tot het eind prima contact, prettige verhuizers en goede prijs/kwaliteit verhouding. Volgende gelegenheid vragen wij dit bedrijf weer.
Dhr. De Jong – 19-3-2020

Wij willen u bedanken voor de nette en correcte verhuizing van Katwijk naar Rijnsburg
daar deze naar volle tevredenheid is uitgevoerd door het team dat dat heeft gedaan! Grote KLASSE
Dhr. Guyt – Katwijk – 10-3-2020

Van Voorburg naar Frankrijk verhuisd, Zeer goede service !
Connie 8-3-2020

The team was nice and professional and on time. I recommend.
Girard 6-3-2020

Professioneel, aardig, meedenkend en voorzichtig – we hadden ons geen soepeler of aangenamer verhuizing kunnen wensen! Veel dank aan Ricardo, Alexander, Willem, Luigi, en Martijn!
Jenneke- 29-2-2020

We zijn erg blij met hoe de verhuizing verlopen is. Goede service en leuke kerels die hard en secuur werken. Ik ga jullie zeker aanraden.
Mark – 17-2-2020

Super dank voor de service… En heel erg bedankt voor de zeer prettige verhuizing. Wij zijn nog steeds super tevreden. Dank dank
Groet loes
11-2-2020

De verhuizing is prima verlopen. De jongens waren keuring op tijd en er werd vlot en georganiseerd gewerkt. Heel fijn want het is en blijft toch een spannende dag!
Hartelijke groet en dank voor de goede service!
Mevr. Dona
10-2-2020

The move in general was good. However, at the time of assembling the furniture in my experience they did it very quickly and the furniture did not remain as they were and that lowered my level of satisfaction.
Thanks again,
24-1-2020

Zeer prettige ervaring gehad met Verhuisservice Voorschoten. Tussen de feestdagen eind december verhuizen en geen enkel probleem, keurig op tijd en er werd vlot en netjes gewerkt. Personeel vriendelijk en correct.Verhuizen is al een toestand maar het was met jullie een prima ervaring en zo gepiept.
24-1-2020

Keuze op prettig gevoel na 3 offertes. Najaar van 2019 zijn we verhuisd. Wij zijn zeer tevreden over de praktische en flexibele aanpak. Vlotte inpakkers maakten het ons zeer makkelijk. Aanpakkers! Gunstige prijsprestatie verhouding en perfecte after-service.
René van Doorn 22-1-2020

Onlangs verhuisd van Den Haag naar Andalusië. De verhuizing uitgevoerd door VerhuisService Voorschoten, is prima en volgens afspraak verlopen. Verhuizers Martijn en Ricardo zijn echte professionals en flexibel. Kortom, aanrader!
Johan 20-1-2020

Op aanraden van mijn broer terecht gekomen bij verhuisservice-Voorschoten.Verhuizing zeer soepel verlopen met deskundige verhuizers. Zijn niet te beroerd iets extra’s te doen.Het vervoer van een Piano(vleugel) ging zonder problemen. Glas en serviesgoed werd keurig ingepakt.Prijskwaliteit verhouding is prima.
George – 1-12-2019

Topbedrijf hebben ons keurig verhuisd en geen schade opgelopen nette mensen. Prijs kwaliteit ook goed. Wil nooit meer verhuizen maar als dat wel zou gebeuren schakel ik dit bedrijf weer in.
De Boer – 01-12-2019

Keiharde werkers. Zeer tevreden! Door prive omstandigheden kwamen de verhuizers 3 uur te laat op de verhuisdag. Dat was jammer, maar wel netjes daarna gecommuniceerd. De verhuizing zelf zijn wij zeer tevreden over. Keiharde werkers met fijne droge humor.
Harry – 26-11-2019

Na vier offertes opgevraagd te hebben, verhuizers ontvangen, stak de offerte van VerhuisService Voorschoten, als erkende verhuizer er met kop en schouders bovenuit. De prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend, personeel is jong en dynamisch, goede indruk achtergelaten over zorgvuldigheid.
Annemarie – 15-11-2019

Ik ben deze zomer verhuisd en heb daarvoor verhuisbedrijf Voorschoten ingeschakeld. Van begin tot eind werden alle gemaakte afspraken nagekomen. De verhuizing zelf is keurig netjes gegaan en het ging allemaal heel snel. Ik heb hen ook ervaren als erg flexibel. Het personeel is vriendelijk, behulpzaam, professioneel, en harde werkers! Ik raad hen dan ook echt aan!
Jill Pilet – 15-11-2019

Vorige week met dit team verhuist. Ik heb veel schilderijen, beelden en andere kwetsbare dingen. Het werd alles zeer zorgvuldig ingepakt en overgebracht. Zeer vriendelijke mensen die niets teveel vonden. Reuze bedankt voor deze daardoor zeer ontspannen verhuizing.
Zeer aan te bevelen.
Charlotte
C.T Klaarhamer – 24-10-2019

Professioneel bedrijf! Goede communicatie, klantvriendelijk. Op tijd en uitstekend service. Ze werken vraaggericht. De klant staat op nr. 1. Ik kan ze zeker aanbevelen.
Anne Mieke Steenbrugge – 15-10-2019

Dit bedrijf is echt aan te bevelen. We verhuisden van Scheveningen naar Zuid-Frankrijk met veel kwetsbare beelden. Het werd allemaal zeer zorgvuldig gedaan. Klasse
Gerard 7-10-2019

Prima verhuisbedrijf! Acuraat..vriendelijk…kortom..een prima bedrijf. Elly
Elly 7-10-2019

Vandaag 11-10-2019 verhuisd door het team van Gino. Zeer vriendelijk en behulpzaam team. Niets was hun teveel. Er werd snel, netjes en zorgvuldig gewerkt. De prijs kwaliteitverhouding is zeer goed. Bedankt voor een vlekkeloze verhuizing. Een echte aanrader.

Met vriendelijke groet,
Andy en Tanja van Polanen
Andy en Tanja van Polanen 11-10-2019

Wij zijn op 21 juni 2019 verhuisd. De mannen verdienen een 10. Een snel, vakkundig en op elkaar ingespeeld team. Vriendelijk en correct in de omgang.
Verhuisservice Voorschoten is een echte aanrader. Alle lof!

Rob en Olga – 22-6-2019

Vandaag, 18-06-2019, door jullie bedrijf verhuist met het team van Martijn. Die mannen hebben fantastisch gewerkt en ons een super gezellige verhuisdag gegeven. Een dikke 10 voor dit team.

Met vriendelijke groet,
Fam. Lamboo, van Rijnsburg naar Uitgeest.
Fam. Lamboo – 18-6-2019

5 jaar geleden heeft Verhuisservice Voorschoten mijn gezin, tot volle tevredenheid, binnen Voorschoten verhuisd. Vorige week hebben ze mij geholpen mijn hoogbejaarde ouders vanuit Brabant naar Voorschoten te verhuizen. Grote waardering voor de zorgzaamheid waarmee alle spullen zijn ingepakt, gedemonteerd, verhuisd en in de nieuwe woning weer uitgepakt, gemonteerd en teruggezet. Het was voor mijn ouders direct “thuiskomen”.
Noëlle Klaver – 17-4-2019

5 jaar geleden heeft Verhuisservice Voorschoten mijn gezin, tot volle tevredenheid, binnen Voorschoten verhuisd. Vorige week hebben ze mij geholpen mijn hoogbejaarde ouders vanuit Brabant naar Voorschoten te verhuizen. Grote waardering voor de zorgzaamheid waarmee alle spullen zijn ingepakt, gedemonteerd, verhuisd en in de nieuwe woning weer uitgepakt, gemonteerd en teruggezet. Het was voor mijn ouders direct “thuiskomen”.
Niel Pepers – 10-4-2019

Wij zijn recent verhuisd van Leiden naar Haarlem. Tinus heeft heel snel gereageerd op ons aanvraag en kwam meteen langs voor een gesprek. In het vervolg heeft hij alles geregeld van bezorgen van dozen tot het regelen van benodigde ontheffingen. Op de dag van de verhuizing liep alles helemaal soepel. De heele klus was klaar binnen 6 uur. Groot compliment aan de medewerkers van Tinus! Hard werkende en heel aardige mannen. Dit bedrijf is een echte aanrader voor wie ontzorgd wil verhuizen!
F.F. Mattheis – 29-3-2019

Vorig jaar juli uit ons appartement gegaan en eergisteren pas in ons nieuwe huis. Verhuizingen en 8 maanden opslag georganiseerd door verhuis service Voorschoten, wat een fantastisch bedrijf! Alles tot in de puntjes geregeld, Gasten die precies weten wat ze doen en met grote precisie te werk gaan. Ik kan niks anders dan lovend zijn, echt een aanrader dus!

Mitchell Porschen – 10-3-2019

Reageerden vrijwel direct via telefonisch contact op onze offerte-aanvraag via verhuisoffertes.com. Perfecte begeleiding van onze verhuizing van Leiden naar Vught. Voelde als totale ontzorging. Ze hebben alles voor ons verzorgd: inpakken, (de)monteren en verhuizen. Sympathieke, kundige vakmensen, behulpzaam, communicatief vaardig en in staat om in korte tijd veel werk te verzetten. Kan Verhuisservice Voorschoten van harte aanbevelen bij iedereen.

Josine Brummans – 25-2-2019

Wederom gebruik gemaakt van deze topgasten. Nu zakelijk verhuisd. Wat er allemaal bij komt kijken….. je wordt gewoon compleet ontzorgd. Goede service en keiharde werkers! Zeker aan te bevelen. En tot een volgende keer. Vriendelijke groet, Victor van Rijn

Victor van Rijn – 31-1-2019

Vanaf 27 maart 2017 boven Depot 258 gewoond.. Gisteren verhuisd naar Noordwijk aan Zee weer de hhulp van Tinus van Santen en zijn mannen ingeroepen. De heren werken snel zijn netjes en beleefd en geduldig. Zelfs wanneer de eigenaresse van de winkel aangeeft dat de verhuiswagen voor haar winkel weg moet. Wat een geduld beleefdheid en vakmanschap. Ikheb de heren beloond met koffie en gebak in mijn nieuwe casa in Noordwijk aan Zee. Top mannen ik verwacht zelf de komende jaen nu niet snel meer te gaan  verhuizen. Maar zal jullie zeker aanbevelen Toppers.

Astrid Krom – 25-1-2019

Vandaag 24 januari 2019 verhuisd van Leiden naar Lelystad. Vanaf offerte tot aan de laatste lamp die opgehangen werd een fantastische ervaring met Verhuisservice Voorschoten. Ik ben erg blij dat wij deze keuze hebben gemaakt. Dit is nog eens ontzorgen van A tot Z. De mannen werken erg snel en hard en zeer secuur en zijn zuinig op de spullen die ze moeten vervoeren. Klasse bedrijf die ik echt iedereen kan aanraden. Verhuisservice Voorschoten bedankt voor deze snelle en prettige verhuizing. Wij kunnen het iedereen aanraden om met dit verhuisbedrijf in zee te gaan.

Nogmaals bedankt voor de service

Edgar & Jeff

Edgar & Jeff – 24-1-2019

Wat een professionele en snelle verhuizing hebben wij gehad dankzij Verhuisservice Voorschoten.

Wat een harde werkers en werken zeer netjes.

Kan het iedereen aanraden.

Nogmaals bedankt!

Lenneke

Lenneke – 3-1-2019

Wat een toppers!!!! We zijn heel erg tevreden hoe onze verhuizing is verlopen. Zowel het inpakken in 1 dag, als het verhuizen zelf (om 14u stond alles al in het nieuwe huis en waren zelfs alle meubels al weer in elkaar gezet). De mannen werkten super met elkaar samen en vroegen regelmatig waar iets naartoe moest, waardoor alles al bijna op de goede plek stond.

Dank!!!!

Groeten, Pieter en Hiske

Pieter en Hiske – 2-10-2018

Wat een fijn verhuisbedrijf is VerhuisService- Voorschoten!

Fijn dat echt maanden van tevoren al dozen werden gebracht zodat we vast in konden pakken om een deel van de inboedel in de opslag te zetten. De communicatie per mail en telefoon verliep super vlot. Het verhuizen zelf liep gesmeerd. Wat ons echt opviel was hoe goed de samenwerking was tussen de verhuizers,hoe ze op elkaar en op de spullen letten, zachtjes met elkaar overlegden (geen geschreeuw) en alles netjes, vlot en bijna geruisloos in en uit de verhuiswagens kregen.

Zeer vriendelijke en professionele mensen stuk voor stuk.

Dank voor de flexibiliteit toen wij onverhoopt de verhuisdatum moesten wijzigen en een tussentijdse opslag nodig hadden.

Wij kunnen iedereen dit verhuisbedrijf aanraden!

Bedankt voor alle goede zorgen!

Richard en Lysanne Plugge

Lysanne en Richard Plugge – 26-09-2018

Langs deze weg ontzettend bedankt voor de goede zorgen!!! Vandaag verhuisd in Leiderdorp van eengezinswoning naar appartement! Best een dingetje….. Thanks mannen alles liep gesmeerd!!! Uitstekend tevreden.

Teun en Janneke Rietveld – 20-08-2018

Afgelopen maandag ben ik verhuisd en wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan met VerhuisService Voorschoten. Dankzij de mannen is het heel goed verlopen (vanaf het eerste contact t/m de verhuizing); geen enkele stress, ontzettend vriendelijk, ze werken heel hard en netjes en daarnaast hebben wij ook nog heel veel gelachen! Niets dan lof!

Femke Koenraads 2-8-2018

We hebben een goede samenwerking gehad. Communicatie verliep vlot. Verhuisservice belt altijd terug. Offerte was snel verstuurd en wij vroegen om een 2e offerte. Doordat er veel was gewijzigd in de inboedel. Super flexibel, en altijd vriendelijk. Ik raad iedereen dit verhuisbedijf aan. Ontzettend bedankt!
Katya Smit – 8-6-2018

Wat een top verhuisbedrijf! Goede service, plezierige communicatie en keurige hardwerkende  verhuizers. Ook de loodzware tuinbank en tafel waren geen enkel probleem. VerhuisService Voorschoten, nogmaals hartelijk dank voor de zeer soepele verhuizing!
Fam Franses – 28-5-2018

We zijn op een snelle en klantvriendelijke manier  geholpen door verhuisservice Voorschoten. Het inpakken en verplaatsen van alle spullen was in een uur of 8 gebeurd. Meubels werden weer netjes in elkaar gezet. Zou dit bedrijf aan iedereen aanraden.
Tjerk Valentijn – 28-4-2018

Zeer tevreden over de geleverde service door Tinus & Co. Vriendelijk, professioneel en hardwerkend.
Ferko Molemaker – 22-4-2018

Wij zijn op 18 april jl. verhuisd met behulp van Verhuisservice Voorschoten. Vanaf het eerste contact is de communicatie heel,goed verlopen en Gino, Jan en Chris zijn toppers! Harde, gezellige en zeer snelle werkers. Zij hebben ervoor gezorgd dat onze verhuizing geweldig is verlopen in een ontspannen sfeer waarvoor heel veel dank. Wij raden iedereen dit bedrijf aan.

André en Sandra – 22-4-2018

Verhuisservice Voorschoten is voor ons werkelijk zorgeloos verhuizen geweest, inclusief de tijdelijke opslag van onze inboedel !! Vriendelijke, meedenkende en hardwerkende sterke verhuizers, kortom: in 1 woord TOP !!

Wim en Petra – 17-4-2018

2 maart, op de koudste dag van het jaar, zijn wij verhuisd door Tinus en zijn mannen…Wat een goeie keus!! Alles perfect gegaan, helemaal volgens afspraak en in een prima stemming! Een aanrader!

Fam. Roolvink – 26-3-2018

14 maart verhuisden we met verhuisservice Voorschoten. In 4 uur tijd werd onze huisraad verhuisd van Leiden naar Alphen aan den Rijn.  4 man sterk klaagden de klus met enorme goede zorg en aandacht. We zijn uitermate tevreden.

John en Noortje – 16-3-2018

In december dit bedrijf ingeschakeld om ons te verhuizen. Voor een familie met 2 kleine kinderen is dit echt een goede beslissing geweest. Vanaf het eerste contact was er vertrouwen wat alleen maar bevestigd is. Een zeer beleefde club mannen met veel verantwoordelijkheidsgevoel en waarbij het tempo echt niet ten koste gaat van kwaliteit. Het demonteren en monteren gebeurde snel en netjes. Afhandeling na de verhuisdag (ophalen dozen) was ook volledig naar wens. Echt een aanrader!

Familie Van Berkum – 15-3-2018

Eind februari verhuisd. Verhuisservice Voorschoten ingeschakeld en zij hebben perfect werk geleverd, kwamen op tijd zoals afgesproken, meubels uit elkaar gehaald zoals afgesproken en weer netjes in elkaar gezet op de juiste locatie. De medewerkers hebben keihard gewerkt om de enorm zware meubels in het nieuwe huis te plaatsen. Nogmaals dank en zeker een aanrader mocht je gaan verhuizen!

Fleur – 6-3-2018

afgelopen weekend verhuisd met verhuisservice Voorschoten van Oegstgeest naar Doetinchem. Vanaf het eerste contact tot en met de verhuizing alles prima verlopen. Goede communicatie, prettig team een keihard gewerkt. Complimenten voor het hele team en aan te bevelen aan anderen die een verhuizing voor de boeg hebben.

Jeroen en Inke – 26-02-2018

Prima team, die mannen van Verhuisservice Voorschoten. Zonder stress, goed op elkaar ingespeeld en met gevoel voor humor. Precies op tijd (volgens afspraak) stonden ze op de stoep in Leiden en 8 uur later lieten ze mij en mijn spullen achter in Amsterdam. Een perfecte verhuizing. En ik kan het weten want het was de achttiende keer dat ik verhuisde.

Jan Schreurs – 31-01-2018

Begin november verhuisd van Voorhout naar Sassenheim met behulp van VerhuisService Voorschoten. Sterke communicatie (zie je niet vaak tegenwoordig), geweldige verhuizers (netjes, kundig, communicatief en meedenkend) en een scherpe prijs. Aan iedereen die een uitstekende verhuizer zoekt: VerhuisService Voorschoten bellen!

Jan Willem – 17-11-2017

De baas een erg vrolijke en luchtige man ondanks de zware storm, was erg fijn.
De mannen hebben kei en kei hard gewerkt met 2 korte pauzetjes van 10 minuten.
Waren ook erg snel klaar zeker aan te bevelen.

Daniek van der Meyden – 5-10-2017

Wij verhuisden naar Frankrijk met verhuisservice Voorschoten waarbij 7 man sterk de dozen en meubels kwamen ophalen, in twee uur tijd was 47 kuub geladen, 18 uur later stonden twee man 1400 km verder voor ons vakantiehuis in Frankrijk, 8 uur later was het huis geheel gemeubileerd alles professioneel gemonteerd en alle verpakking terug in de vrachtwagen. De teee mannen , in dit gebal Martijn en Gino, waren geweldig, de prijs zeer concurrerend en de service vooraf en tijdens voortreffelijk, heel veel dank, wij bevelen iedereen dit bedrijf aan

Margot en Evert-Jan

Margot en Evert-Jan – 4-10-2017

Niet eerder zo relaxed verhuisd. Alles werd met veel zorg en voorzichtig gedaan. Jongens zeer vriendelijk, werken hard en zijn zonder meer erg professioneel. Echt zeer tevreden, grote dank voor onze soepele en snelle verhuizing!

Roderik en Carolien – 28-9-2017

Onze dank aan het hele team van Verhuisservice Voorschoten, een team van aardige en behulpzame, vakkundige mensen.
Op 15 juni werd de complete inhoud van ons oude huis zorgvuldig in een container geplaatst, die daarna voor een paar weken aan ons zicht werd onttrokken.
Op 31 juli werden alle spullen via een verhuislift ons nieuwe appartement binnen gebracht. Alles in prima staat aangetroffen.
Kortom: een aanbevelenswaardig bedrijf !

Wim en Nieke Aalders – 8-8-2017

Hoezo is verhuizen stressvol? Niet met de werkwijze van Tinus en zijn mannen. Zowel het inpakken als de verhuizing hebben ze zo zorgvuldig en professioneel gedaan!
Fijn hoe respectvol ze met onze mooie spullen omgingen. Met een grap en grol werd er in goede sfeer keihard gewerkt.
De draaibank van 800 kg was wel een extra uitdaging, maar ook dat lukte.
Wij kunnen dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen! Echt super service, ook achtetraf.

Esther Baars – 4-8-2017

Verhuizen blijft zwaar, ook voor de klant – maar dankzij Tinus en de zijnen is het voor ons feitelijk een feest geweest. Wij voegden op twee achtereenvolgende dagen twee grote huishoudens ineen in een nieuw huis. Het was een groot project, maar uiterst scherp geoffreerd – en toch ook uitgevoerd op eersteklas niveau. Vanaf de levering van een paar honderd goede dozen vooraf tot en met het ophalen ervan na de verhuizing, liep alles op rolletjes; met in het centrum twee dagen lang uiterst professioneel ophalen en afleveren door een continu positief gestemd en wellevend team van zeven man die allemaal vaklui bleken te zijn. Zeer warm aanbevolen!

Marielle Hendriks en Frits van Oostrom – 4-8-2017

Onze verhuizing vond plaats in maart, 2 maanden voor de bevalling van ons 3e kindje. Ik mocht niet meer tillen en dus was het erg prettig dat we de verhuizing konden uitbesteden. Tinus kwam alle wensen in kaart brengen en zo kregen we een keurige offerte met alle opties welke mogelijk waren. Wij hebben ervoor gekozen het inpakken en verhuizen te laten doen. Heel goede service en alles zeer netjes overgezet. Door het zeer zorgvuldig inpakken kon mijn man op de dag van verhuizing (vrijdag) al veel weer inrichten, waardoor de kinderen zaterdag al in een redelijk ingericht huis kwamen! Tinus en team ontzettend bedankt! Ik heb jullie inmiddels al bij wat mensen aanbevolen! Groeten, familie van Rijn.

Simone van Rijn – 8-7-2017

Wij zijn uitstekend verhuisd van Leidschenveen naar Pijnacker, zeer nette en professionele jongens.
Tinus en zijn team bedankt.

Rick Uphof – 1-7-2017

Beste Tinus en team,
Zeker willen we weer onze dank kenbaar maken voor de plezierige maar ook professionele manier van aanpak en begeleiding van onze verhuizing. Vorige jaar hebben wij gebruik kunnen maken van jouw diensten en service. Binnen een jaar hebben we weer gebeld en was je ook bereid om ons binnen de gemeente Oosterbeek te verhuizen. Onze reactie toen we van Wassenaar naar Oosterbeek verhuisden hebben wij geschreven maar zéker nu ook van het ene adres naar het andere 300 meter verder. Het was weer TOP!! Barry en Riccardo hebben binnen een minimum van tijd de zaak geregeld. Nu ook weer wordt bewezen dat VerhuisService Voorschoten buitengewoon accuraat professioneel en met veel vriendelijkheid haar opdracht heeft uitgevoerd. Met plezier hebben we je dan ook in contact gebracht met een nieuwe klant. Tinus en medewerkers, wij wensen jullie veel succes werkplezier en veel klanten toe.
Vriendelijke groet Ben en Jolande Jansen

Ben en Jolande Jansen – 23-6-2017

Jullie hebben onze verhuizing prima geregeld. Twaalf uur ’s middags kwam de verhuiswagen en die reed 2 uur weer weg.
Uiterst correcte en aardige mensen die goed communiceerden hoe en waar spullen moesten worden neergezet.
Kortom, verhuisservice Voorschoten heeft voor een nette prijs prima werk geleverd. Nogmaals bedankt.

Fam E.G. Pot – 7-6-2017

Op 11 mei 2017 heeft Verhuisservice Voorschoten onze verhuizing van Haarlem naar Leiden verzorgd. Het demonteren en monteren van de grote kasten verliep vlekkeloos. De mannen waren allen erg vriendelijk, professioneel en behulpzaam. Wij zijn zeer content met de service en hebben dan ook niets dan lof voor deze verhuisservice uit Voorschoten.

Martine van Miltenburg – 29-5-2017

Ik had al goede verhalen gehoord, maar ook mijn eigen ervaring is heel positief. Na een eerste telefoontje direct een afspraak voor opname van de klus en het maken van afspraken. Alle varianten zijn mogelijk: wel of niet inpakken, losschroeven en weer in elkaar zetten of ophangen. De verhuizers waren uiterst klantvriendelijk en de verhuizing zelf was goed georganiseerd, verliep vlot en er werd zorgvuldig met mijn spullen omgegaan.
Kortom: duidelijke afspraken, goede service voor een goede prijs. Ik zal dit bedrijf aanbevelen.

Trudy de Bruijn – 3-5-2017

Hier staan al vele positieve reacties! Daar kan ik me helemaal bij aansluiten. Zeer vriendelijk, zeer bereikbaar, hard werkend! Over dit bedrijf hoef je niet te twijfelen, doen!

Leontien van der Kooij – 3-5-2017

Geweldig geholpen met verhuizen. Nog nooit eerder zo prettig ervaren. Niks is ze te veel. Zelfs voor ons paar spullen weggebracht naar het warenhuis. Wat een service en dat alles op een prettige vriendelijke manier. Klasse.

mevrouw van Rijn – 24-4-2017

Verhuisservice Voorschoten heeft voor ons een transport van Nederland naar st. Louis Amerika geregeld.  Vanuit verhuisservice alles keurig geregeld. Helaas hadden de amerikanen wat problemen met hun prioriteiten / performance. Maar na ingrijpen van de heer van Santen richting de transporteur werd alsnog de bezorging rap geregeld. Waarvoor onze dank. Uitstekende service.

D. Groen – 18-2-2017

vrijdag 6 januari hebben de verhuismannen van verhuisservice Voorschoten de inboedel van mijn 90 jarige moeder verhuisd van Leidschendam naar Voorburg. Het is zorgvuldig en vakkundig gedaan. Goed overleg vooraf en wat er is afgesproken komen ze na. Ik kan ze van harte aanbevelen. Tinus nog bedankt ook namens mijn moeder.

Marian Jouvenaar-Belt – 23-01-2017

Op 28 december 2016 ben ik verhuisd uit het prachtige Voorschoten naar een andere gemeente.
Wonend in de Dobbewijk wilde ik graag de plaatselijke ondernemer , toevallig ook uit dezelfde wijk de kans geven.
Naast hen heb ik ook 5 andere verhuisbedrijven offerte laten maken.
Conclusie: Tinus van Santen en zijn fantastische team was héél stuk goedkoper. De wijze waarop alles werd aangepakt was praktisch en oplossing gericht. Spreekt duidelijk ervaring uit. Maar qua uitvoering van mijn verhuizing heb ik met verbazing de betrokkenheid en inzet van zijn team gewonderd.
Alle medewerkers verdienen een groot compliment!
Succes mannen!

Inge van Boeckholtz – 20-01-2017

Vandaag vrijdag 13 januari zijn wij verhuist door 4 fantastische medewerkers. Zeer vriendelijk, enorm behulpzaam en nog gezellig ook. Al onze muren en plafonds waren pas 1 week gestuukt en geschilderd en we hadden rekening gehouden met enige schade. Maar echt, ze zijn super voorzichtig geweest ! Alles wat ze gedemonteerd hebben, hebben ze meteen weer gemonteerd. Veel tips gekregen en ze hebben heel scherp mee gedacht qua efficiënt werken.
Ik heb aardig wat verhuizingen achter de rug maar zo professioneel als nu heb ik nog niet eerder meegemaakt.

Vivienne Feitsma – 13-01-2017

Wat een geweldig goed bedrijf! ONTZORGING en SERVICE zijn de sleutelwoorden hier!
Verhuisservice Voorschoten had bij mij al een streepje voor doordat ik een reclamebrief kreeg, maar met handgeschreven adres erop en een postzegel. Persoonlijk dus! Verder reageert Tinus zeer snel en correct en is uiterst informatief. Een goed persoonlijk gesprek en inventarisatie van de inboedel bij ons thuis, gingen aan de offerte vooraf. Prima prijs, ook al fijn, maar wat je dan ervoor krijgt: een zorgeloze, snelle en deskundige verhuizing!!!
Ruim 4 weken van te voren had ik netjes dozen, stikkers en vloeipapier in huis. Op de verhuisdag zelf hebben de mannen nog wat extra materiaal meegenomen; super!
Wij zijn op 1 december binnen Leiderdorp verhuisd. We hadden zelf ingepakt, behalve schilderijen en hangkleding, dat doen de verhuizers op de dag zelf. Zo uit de kast in de doos en zo uit de doos weer in de kast… heerlijk! . Op de dag zelf 2 grote verhuiswagens en 6 geweldig leuke, nette, goed op elkaar ingespeelde verhuizers. Ze gingen zeer systematisch te werk, werkten snel door en haalden de grote zaken keurig uit elkaar. Matrassen kregen beschermers om, kasten werden met folie beschermd en de schilderijen in speciale dozen ingepakt.Ik had niets te doen behalve de mannen van koffie en koeken voorzien, want dat verdienden ze! Om 08.00u zijn ze begonnen en om 12.30u waren de 2 wagens op het nieuwe adres. Om 17.15 was alles uit de wagens, stonden de dozen in de juiste ruimten en waren de grote meubelen weer in elkaar ook op de juiste plekken. Ook hier heb ik de mannen alleen maar van drinken en versnaperingen kunnen voorzien en af en toe aangegeven waar een doos toch beter heen kon omdat ik dat ter plaatste handiger vond. Nadat alles naar mijn zin was heb ik betaald per pin en nu ruim 4 weken later zijn keurig na een belletje van Tinus, op afspraak de lege dozen weer opgehaald; geen omkijken naar! Tinus en vooral de verhuiscrew: hartelijk dank dat zo’n grote klus, zo plezierig en vlot verlopen is! Ik zal jullie echt bij iedereen aanraden! Ik heb ook 2 andere verhuisbedrijven over de vloer gehad voor een offerte, maar die haalden het op onderstaande punten niet bij wat Verhuisservice Voorschoten biedt:
– goede informatieve en snelle communicatie
– Tinus is een zeer prettig persoon
– goede, beleefde, nette, gezellige, hardwerkende, en ook zorgvuldige verhuizers
– prijs/kwaliteit niveau: 10!
– afspraak is afspraak, zowel vooraf bij het brengen van de dozen, op de verhuisdag zelf en weer bij het ophalen van de dozen: keurig op de afgesproken tijden.
– service en ontzorging ten top!
Nogmaals allen: bedankt!!!

Inger Graafland – 13-01-2017

Al bij het aanvragen van de offerte bleek dat Tinus snel handelt: ik had de mail nog maar nauwelijks verstuurd of ik werd gebeld om een afspraak in te plannen! De offerte volgde al net zo snel. Ik had nog bij een aantal andere bedrijven een offerte opgevraagd maar de keuze voor Tinus en zijn team was snel gemaakt op basis van zijn deskundigheid, service gerichtheid, sympathieke persoonlijkheid en oja.. een scherpe prijs.
1 november stonden Jan, Martijn, Ron en Gino iets na 8 uur voor de deur. Een vrolijk goedgehumeurd kwartet wat duidelijk goed op elkaar is ingewerkt en er lol in heeft. In een rap tempo is alles ingeladen in de vrachtwagen. Toch wel spannend om anderen jouw inboedel via een liftje 3 woonlagen naar beneden te laten gaan om het vervolgens in te laden. Als iets niet duidelijk was dan vroegen ze wat er moest gebeuren. Heel fijn. Ook het uitladen, na een welverdiende lunch, ging in rap tempo. Om vijf uur stond alles(onbeschadigd) waar het staan moest. Ik had toch wel een beetje opgezien tegen deze dag, maar dankzij jullie is alles voorspoedig gegaan, enorm bedankt! Ik beveel Verhuisservice Voorschoten van harte aan!

Al bij het aanvragen van de offerte bleek dat Tinus snel handelt: ik had de mail nog maar nauwelijks verstuurd of ik werd gebeld om een afspraak in te plannen! De offerte volgde al net zo snel. Ik had nog bij een aantal andere bedrijven een offerte opgevraagd maar de keuze voor Tinus en zijn team was snel gemaakt op basis van zijn deskundigheid, service gerichtheid, sympathieke persoonlijkheid en oja.. een scherpe prijs.
1 november stonden Jan, Martijn, Ron en Gino iets na 8 uur voor de deur. Een vrolijk goedgehumeurd kwartet wat duidelijk goed op elkaar is ingewerkt en er lol in heeft. In een rap tempo is alles ingeladen in de vrachtwagen. Toch wel spannend om anderen jouw inboedel via een liftje 3 woonlagen naar beneden te laten gaan om het vervolgens in te laden. Als iets niet duidelijk was dan vroegen ze wat er moest gebeuren. Heel fijn. Ook het uitladen, na een welverdiende lunch, ging in rap tempo. Om vijf uur stond alles(onbeschadigd) waar het staan moest. Ik had toch wel een beetje opgezien tegen deze dag, maar dankzij jullie is alles voorspoedig gegaan, enorm bedankt! Ik beveel Verhuisservice Voorschoten van harte aan!

Nienke

Vorige week, op 23 november hebben de jongens van verhuisservice Voorschoten mij verhuisd van Voorschoten naar Delft. Ik zag er tegenop, maar de mannen hebben er voor gezorgd dat alles heel relaxed, snel, vakkundig en soepel verliep. Het ging veel sneller dan ik had verwacht. De jongens zijn goed op elkaar ingespeeld.
Ik had problemen verwacht op het nieuwe adres omdat het een oud huisje is met lage deuren, een heel steil en krap trappetje en een smal gangetje, maar binnen no time stond alles op zijn plaats en ik hoorde geen onvertogen woord. De jongens bleven goed gehumeurd.
Het voortraject verliep ook prettig. Het was makkelijk om afspraken te maken, afspraken werden nagekomen en de prijs was prima.

Beatrijs Keijser

Op 24 oktober en 27 oktober 2016 heeft Verhuisservice Voorschoten ons verhuisd van Leiden naar Leiderdorp. Op maandag hebben ze met 4 a 5 man onze gehele inboedel ingeladen en alle lampen, bedden en kasten gedemonteerd. Alle meubelen en schilderijen zijn beschermd met nopjes folie, alle kleding in speciale dozen en werd voor 2 dagen tijdelijk door hun opgeslagen tot we onze nieuwe woning kond betrekken. Donderdagmorgen waren ze al weer heel vroeg op ons nieuwe woonadres en met man en macht werden onze bezittingen weer naar de kamers gebracht, zoals aangegeven op de dozen en meubelen. Alle kasten en bedden werden weer vakkundig in elkaar gezet. De samenwerking tussen de verhuizers is zonder meer goed te noemen. Ze gaan omzichtig te werk zodat er geen wanden beschadigd worden. Bovendien zijn ze zeer correct en vriendelijk in de omgang. Door de knappe belading van de verhuiswagens hebben de meubelen geen noemenswaardige schade opgelopen. Ook al het glaswerk en serviesgoed is heel uit de dozen gekomen. Niets dan lof voor deze verhuisservice uit Voorschoten. Wij zijn zeer, zeer tevreden.

Onwijs bedankt voor jullie service!!

Frans en Lenie Smit

In verband met tijdelijk huren, het afgelopen jaar tweemaal verhuisd door Verhuisservice Voorschoten. Het klikte vanaf het eerste gesprek, afspraken werden uitstekend nagekomen en de verhuizingen zijn perfect uitgevoerd door Tinus en zijn mannen! Kortom een prima ervaring in altijd hectische tijd, daarbij waren de gemaakte kosten ook nog eens alleszins bescheiden. Wij raden ieder dit bedrijf ten zeerste aan!

Albert en Ineke Bosma

Dit is het bedrijf waar je je verhuizing aan wil toevertrouwen! Prima offerte, flexibel reagerend op de vragen die we hadden, met zorg werd het huis leeggeruimd, een aantal weken de opslag geregeld in een zeecontainer-hotel, en met zorg werd alles weer gebracht naar het nieuwe adres. Aan de medewerkers merkte je dat ze met plezier hun werk deden. kortom, heel tevreden.

Willem Crebolder

Na 42 jaar verhuizen dat is een duik in het diepe, in het donkere diepe. De offerte bracht al wat vrolijkheid boven water. Het was spannend die dag er werd op de afgesproken tijd begonnen en binnen een paar uur was alles ingeladen. Omdat ik er bovenop stond ( soms wel eens te dicht ) begreep ik hoe je zoiets aan moet pakken. Het was geweldig te zien hoe deze mensen met je spullen omgaan. Het uitladen naar onze nieuwe woning verliep zoals het inladen, alles netjes op zijn plek en voor we het wisten was deze klus geklaard. Nog eens verhuizen zit er voor ons denk ik niet meer in vanwege onze leeftijd. Maar als u dit leest bel gerust Tinus voor de meest gunstige offerte. Nogmaals alle medewerkers van VerhuisService Voorschoten bedankt.

Henk Jannie

De mannen hebben hard en goed gewerkt om voor regen en wind alles in de opslagcontainer te krijgen. Ben blij met hoe dat verlopen is. Het wegwerken van de gaatjes in de muren van het pand dat ik achterlaat was een service die ik niet verwacht had.Fantastisch! Complimenten voor het hele team en hartelijk dank.

YM van Geenhuizen

Verhuisservice Voorschoten is voor ons een aangename verrassing geworden. Dat begon al met de offertebespreking: duidelijk en informatief. maar ook de verhuizing zelf is werkelijk plezierig verlopen. De mannen hebben hard gewerkt, maar zijn zuinig en netjes op de spullen geweest. Met verwondering heb ik gekeken naar hoe zij onze grote, zware meubelstukken (per millimeter) keurig onze maisonnette ingekregen hebben, zonder schade! Ook al onze wanden zijn niet beschadigd en dat is voor het eerst dat ik dat meemaak. Het team zelf is een vrolijk, betrokken en zeer professioneel stel mannen en dat is prettig op een stressvolle verhuisdag. Kortom: een prima verhuisbedrijf met hart voor de klant en voor de zaak en waar service nog werkelijk iets betekent!

Carola van Lingen

Tinus, en zijn aardige jongens hebben mijn ouders op 21 september verhuisd van Voorschoten naar Ommen.
De eerste dag heeft Spiedie ( zo noemen wij hem) alles keurig ingepakt, wat werkt die kerel snel en accuraat. Met zijn handicap is hij sneller dan menig ander, onze complimenten!
De volgende dag de verhuizing met Tinus en zijn mensen. Ik kan alleen maar zeggen alle lof aan deze kerels. Ze zijn correct, vriendelijk, behulpzaam, gaan voorzichtig te werk, maar werken ook snel. Ze hebben ons nog geholpen met uitpakken maar we konden ze niet bijhouden.
Als we weer zouden moeten verhuizen dan hoeven we niet na te denken wie we vragen om deze klus te klaren. Tinus en ……..
en zeker Spiedie.

P.J.A.Nievaart-Peet

Inderdaad, niks teveel gezegd in de flyer.
Professionele mannen die met aandacht zorgvuldig al mijn in de loop van het leven vergaarde spullen uit mijn huis in de Merenwijk in Leiden ingeladen hebben om alles aan de andere kant van Leiden in de Rijnbocht weer uit te laden.
Na 41 jaar van een schakelbungalow naar een appartement, heel spannend.
De lift kwam er aan te pas en ik heb bijna ademloos toe staan kijken hoe alles in zijn werk ging.
Verhuizen is goed nadenken en zorgvuldig plannen, zowel voor de klant als voor de verhuizers.
Prettige lui, leuke werksfeer, ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen !

An van Roosmalen

Wij willen Tinus en zijn team super bedanken voor de goede service en de snelle verhuizing!
Echt een bedrijf die je iedereen kan aanraden.

Sascha

we waren een verhuisservice nodig , en vanwege eerdere ervaring met het verhuisbedrijf in voorschoten kozen wij natuurlijk weer de zelfde persoon, gebeld naar Tinus die ons gelijk te woord stond en alles regelde ons gerust stelde.  Vanwege flinke wateroverlast de afgesproken data werd de inboedel gehaald en eind van de week alles weer terug gebracht, het was geweldig ook de jongens heel veel dank voor jullie medewerking. Niks is hun teveel, met altijd een vriendelijk woord of een praatje staat Tinus klaar. Onze hartelijke dank .

Jan en Diny Toussaint

Hè hè, uitpuffend na onze verhuisdag, kunnen we niet anders dan met dankbaarheid terugdenken aan de onverstoorbare mannen van de Voorschotense Verhuisservice. Vier weken geleden ruimden ze met opgewekte efficiency ons huis in Leiden leeg. De spullen gingen rechtstreeks in de container waaruit ze vandaag, zo’n vier weken later, met de zelfde opgewekte professionaliteit ons nieuwe huis  in werden gedragen.  Toppers die kerels! Zorgvuldig, netjes, vriendelijk en precies.  Bedankt Martijn, Willem en Barry! !

Han en Liesbeth Boswinkel

Zeer blij en tevreden met Tinus en zijn medewerkers van Verhuisservice Voorschoten.
De verhuizing bracht voor mij veel stress met zich mee. Ik verhuisde van Leidschendam naar Den Haag. De verhuizing is vakkundig en voorspoedig door dit bedrijf tot stand gekomen. Hele vakkundige maar ook vriendelijke medewerkers. De voorzitter van de vve van de flat waar ik ben komen wonen heeft mij gecomplimenteerd omtrent de wijze waarop mijn verhuizing had plaatsgevonden. Dankjulliewel Verhuisservice Voorschoten!

Yvonne

Verhuisservice Voorschoten levert prima service. We hebben alles laten inpakken, wat één (!) man snel en veilig in een dag deed. De ene ploeg kon nog dezelfde dag voorladen en de andere ploeg maakte het hele karwei de volgende dag af. Vlug, vriendelijk en vrolijk, zo vatten wij Verhuisservice Voorschoten samen.

familie Kroese

In Juli heeft Tinus ons verhuisd binnen Leiden. Vlotte opstart en een vlotte verhuizing. Binnen een paar uur was alles van locatie A naar B gebracht en alles is heel aangekomen. Deskundig advies en vooral veel vriendelijkheid.
Aanrader!

Willem

Bij deze willen wij u en uw medewerkers bedanken voor de vlotte afhandeling van de verhuizing van Leidschendam naar Udenhout  op 1 en 2 augustus 2016. Wij geven een score van 9 voor de manier waarop  u en uw medewerkers de totale handling van offerte tot aan het slot van de verhuizing hebben volbracht Uw medewerkers waren vakkundig ,behulpzaam en vriendelijk. Hou dit soort medewerkers in eren.

Wij mogen spreken in zee te zijn gegaan met een uiterst betrouwbaar en professionele organisatie

  Nogmaals dank!

familie Appeldooren

Het zeer deskundig verhuis team;
Tinus van Santen zijn vriendelijke, rustige en zorgzame mannen, Jan, Ron en Gino.
Vakmanschap, zorgzaamheid, oog voor de dingen waar je zelf niet bij stilstaat en ook nog een niet te dure offerte!!
KLASSE.
Zij maakten van mijn verhuizing van Leiden naar Ede, een ont-stress gebeuren!
Aan te bevelen, Verhuisservice Voorschoten.

Dank jullie wel mannen.

Tonny Hafkamp-van Oostrom

Geachte lezer.
Via Patrick Bakker van makelaardij Clingendael in Voorschoten kregen we het adres van Verhuisservice Voorschoten door.
Al direct na het eerste contact met eigenaar Tinus van Santen verliep alles soepel en correct.
Er werd eerst een afspraak gemaakt om alles door te nemen; wat wilden wij als klant?
De inboedel van het eerste huis werd daarna spoedig opgehaald en opgeslagen. Anderhalve maand later werd de inboedel van het tweede huis opgehaald. Alles werd samengevoegd in een grote moderne vrachtwagen en de dag erop naar onze nieuwe woning aan de Duitse grens gebracht. De wijze waarop dit plaatsvond mag als zeer professioneel getypeerd worden. Vakkundig werd de nieuwe Volvo truck de oprit op gemanoeuvreerd en na een welkom en een bakje koffie kon het uitladen beginnen.
Een hecht maar zeker ook een vrolijk team nam ons een hoop zorg uit handen. De inboedel werd deugdelijk ingepakt en goed beschermd. En wat ook belangrijk is; alles kwam onbeschadigd keurig op zijn plek terecht.
Verhuizen en al wat er bij komt kijken zijn vaak bronnen van zorg. Wij hebben dit niet zo ervaren. De verhuisdagen verliepen fantastisch en met zo’n heel team over de vloer was het nog gezellig ook.
Verhuisservice Voorschoten was een schot in de roos en is dus een aanrader voor ieder die verhuisplannen heeft.
Tinus en al de mannen die deze dagen hebben geholpen; heel hartelijk dank voor de goede zorg en heel veel succes in de toekomst.
Robert en Emmy Teske

Op 30 juni en 1 juli hebben wij met veel plezier de verhuizing door jou en je team laten verzorgen. Wat ons meteen opviel bij het eerste contact was de stiptheid en correctheid en strakke organisatie, waarop voor ons toch spannende verhuizing werd aangepakt. Van Wassenaar naar Oosterbeek was voor ons een hele onderneming, maar jij en je team pakten het heel professioneel  en op een ludiek vrolijke manier op. 2 dagen waren Martijn , Gino , Toon en Willem in de weer. Wij zullen zeker hun eerste entree  niet vergeten! Grappenmakend en zingend! Kortom een hele prettige werksfeer. Waar vind je dat nog! Nogmaals onze dank voor alle goede zorgen. Verhuisservice Voorschoten is zeker aan te bevelen!
Ben en Jolande Jansen

Op 11 juli verhuisd van Leiderdorp naar Zoeterwoude. Om acht uur stond het team van Verhuisservice-Voorschoten voor de deur in Leiderdorp. In no-time bedden en kasten gedemonteerd en alles ingeladen.
S’-middags om half vier zaten wij even bij te komen op ons balkon in Zoeterwoude en was alles overgebracht en bedden en kasten weer in elkaar gezet.
Kortom een keihard werkend team en alles tot in de puntjes verzorgd! Wij raden Verhuisservice-Voorschoten dan ook van harte aan!
Nico en Tineke Keijzer

Eind mei zijn wij wij verhuisd met Verhuisservice Voorschoten. Wij kunnen Tinus en zijn team van zeer gemotiveerde, supervriendelijke en hardwerkende medewerkers aan iedereen aanbevelen. Binnen korte tijd stonden alle meubels in het nieuwe huis op hun plek. Alle meubels werden in de oude woning vakkundig ingepakt en in de nieuwe woning weer uitgepakt. Matrassen werden in beschermhoezen gestoken en omdat het regende werd de vloer in de gang van het nieuwe huis afgedekt om inloop van water en zand te voorkomen. De verhuizing verliep vakkundig, soepel en snel. Wij zijn meer dan tevreden!!
Susan en Sander van Oostrum

De verhuizing verliep zonder problemen, snel en vakkundig. Vriendelijke mensen met oog voor detail. Vooral het met respect omgaan met alle spullen kan ik erg waarderen. Dank jullie wel!
E.M. Voskuil

Onze verhuizing bestond uit het inpakken en opslaan van onze spullen, die na 5 weken naar onze nieuwe woning werden gebracht. We zijn tevreden over over het verloop van de gecompliceerde verhuizing. Er werd snel en vakkundig gewerkt en het contact met de verhuizers was plezierig: gemotiveerde werkers die in een hoog tempo werkten. Een echte aanrader: snel en goed werk tegen een redelijke prijs!!
Henk de Graaf

Tinus van Verhuisservice Voorschoten reageerde binnen 2 minuten op mijn oproep tot offertes via de internet; ook nadien bleef zijn reactiesnelheid goed. De offerte was de voordeligste van de 3 verhuismaatschappijen die zijn gekomen.
De verhuizers zijn zeer beleefd, vriendelijk en werken snel. Verhuizen is nooit leuk, maar ze hebben het zo pijnloos mogelijk gemaakt. Ik kan Verhuisservice Voorschoten van harte aanbevelen.
Wies Steinmeijer-Robbins

Net verhuisd met Verhuisservice Voorschoten. Top werk!
Efficiënt, vakkundig, vriendelijk en snel.
Ik kan ze iedereen aanbevelen. Ook nog zeer betaalbaar!!
Inez Barendse

Verhuisservice Voorschoten was ons aanbevolen door vrienden die een prettige ervaring hadden met dit bedrijf. Dit kunnen wij alleen maar bevestigen. Aardige, betrouwbare en vakkundige mensen met een flexibele instelling. Kortom, ik ben erg tevreden.
Wouter H.

Vandaag heeft het team van Verhuisservice Voorschoten onze verhuizing gedaan. Het ging vakkundig, zorgvuldig en snel. Harde, slimme werkers, en ook plezierig, hebben in een paar uur tijd onze hele inboedel (groot huis) met de nodige voorzichtigheid waar nodig extra verpakt en in twee verhuiswagens geladen. Bedankt. Topwerk!
Paula Brunsveld van Hulten

Wij hebben Verhuisservice Voorschoten leren kennen als een zeer flexibele en gedreven partij. Tinus en Ruud zijn beide enthousiast en professioneel. Ze zijn bewust van de klant-leverancier verhouding tijdens verhuizingen en nemen de zorg volledig uithanden. Vanaf de eerste klus die Verhuisservice Voorschoten voor Mexx gedaan heeft, hebben er al meerdere projecten plaatsgevonden. Zowel kleine klusjes als grote interne verhuizingen als het sluiten van 1 van onze panden. Verhuisservice Voorschoten denk mee met de opdrachtgever en voelt zich nauw betrokken bij het voorbereidingsproces. Het is een partij die snel kan schakelen en echt snapt wat verhuizen is in de grootste zin van het woord. Ik zou iedereen Verhuisservice Voorschoten aanbevelen
Facility Manager, MEXX

Voor mijn verhuizing binnen Voorschoten heb ik gekozen voor Verhuisservice Voorschoten. Niet alleen de prijs was goed, maar vooral de service. Best lastig zo’n verhuisdag maar Tinus en zijn jongens hebben ervoor gezorgd dat alles heel soepel en snel verliep. Ontzettend aardige jongens, werken keurig netjes en ik kon alles vragen, niets was teveel. Flink aanpakken en zo zaten we rond een uur of vier al behoorlijk ingericht in ons nieuwe huis. Petje af! Ik kan Verhuisservice Voorschoten aan iedereen aanbevelen!
Els

Begin december heeft Verhuisservice Voorschoten ons kantoor verhuisd van Rotterdam naar Den Haag. In een storm met windkracht 10 hebben ze alles ingeladen en veilig en snel naar Den Haag gebracht. De mannen hebben hard doorgewerkt en alles binnen no-time op de juiste plek in kantoor afgeleverd. De goede service van Verhuisservice Voorschoten heeft onze verhuizing een stuk makkelijker en relaxter gemaakt. Echt een aanrader
Elske Nummerdor, Assistente Rob Hoevens

Op 16 en 17 december 2013 heeft Verhuisservice Voorschoten ons verhuisd van Leidschendam naar Nieuwe Niedorp. Op maandag hebben ze met 5 man onze gehele inboedel ingepakt en alle lampen en kasten gedemonteerd. Alle glaswerk en serviesgoed is zeer goed verpakt en alle meubelen zijn beschermd met nopjesfolie. Dinsdagmorgen waren ze al weer heel vroeg op ons nieuwe woonadres en met man en macht werden onze bezittingen weer naar de kamers gebracht, zoals aangegeven op de dozen en meubelen. Alle kasten werden weer vakkundig in elkaar gezet. De samenwerking tussen de verhuizers is zonder meer goed te noemen. Ze gaan omzichtig te werk zodat er geen wanden beschadigd worden. Bovendien zijn ze zeer correct en vriendelijk in de omgang. Door de knappe belading van de twee verhuiswagens, hebben de meubelen geen noemenswaardige schade opgelopen. Ook al het glaswerk en serviesgoed is heel uit de dozen gekomen. Niets dan lof voor deze verhuisservice uit Voorschoten. Wij zijn zeer tevreden.
Ada en Kees de Jong