Dat we een tevreden klant achterlaten als we klaar zijn! Daar werken we elke dag voor.

Tinus verhuisdozen

Sporen in de verhuiswereld verdiend

Eigenaar Tinus van Santen heeft met meer dan vijfentwintig jaar ervaring zijn sporen in de verhuiswereld verdiend. Nog iedere dag gaat hij met veel plezier naar zijn werk. VerhuisService Voorschoten betekent alles voor hem.
“Ik ben een pietje-precies en verwacht dat ook van mijn medewerkers. Als we bij de klanten voorrijden en we de deuren opendoen, moet de wagen er ook van binnen netjes en schoon uitzien. Daar hamer ik altijd op als we een werkoverleg hebben. Dat moet een gewoonte worden, want orde en netheid werken in alles door. Ik wil dat klanten kunnen zien dat we overal tot in detail aandacht voor hebben.”

Goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs

“Wij werken met goed onderhouden materiaal en blijven investeren; van ons wagenpark tot aan onze eigen verhuisliften en van onze opslagfaciliteiten tot aan onze verhuisdozen. Daarbij houden we voor ogen om een goede kwaliteit te leveren tegen een betaalbare prijs.”

Je privé-inboedel of bedrijfsinventaris laten verhuizen is een zaak van vertrouwen.

“Het eerste uur van een verhuizing is het belangrijkste uur, dan wordt het ijs gebroken en de toon gezet. Mensen die gaan verhuizen zijn meestal gespannen. Wij blijven altijd rustig en doen zelfverzekerd ons werk. Voor ons is verhuizen dagelijks werk. Als mensen zien hoe wij hun verhuizing aanpakken, groeit hun vertrouwen en ontspannen ze een beetje. Ik vind het bijvoorbeeld fantastisch als mensen zeggen: “Wij gaan alvast naar ons nieuwe huis.” Dan weet je dat je hun vertrouwen hebt gewonnen.”

Onze missie?

“Dat we een tevreden klant achterlaten als we klaar zijn! Daar werken we elke dag voor.”