VerhuisService Voorschoten, voor uw goed georganiseerde verhuizing

Wij begeleiden u van het begin tot het eind van de verhuizing

verhuislift huren

Verhuislift huren

Verhuisservice Voorschoten heeft een eigen verhuislift die u kunt inzetten tijdens de verhuizing. Maak uw wensen en behoeften kenbaar bij ons. Niet bij elke verhuizing is een verhuislift nodig. In onderstaande gevallen biedt een verhuislift wel uitkomst.

Waarom verhuislift huren?

Een verhuislift is prettig werken voor de verhuizers. Meerdere verhuisdozen tegelijk en grotere meubels zoals wasmachines brengen wij met een verhuislift in rap tempo naar boven. Zeker als u naar een etagewoning zonder lift verhuist staan uw spullen er dankzij een verhuislift in een mum van tijd.

Met een verhuislift huren hebben de buren minder last van uw verhuizing. De portieken houden wij zo goed begaanbaar voor iedereen. Verhuizing met een verhuislift is voor iedereen de beste optie.

Verhuislift grachtenpand

Verhuisservice Voorschoten is met name werkzaam in de Randstad. Wij helpen onze klanten met een verhuizing naar steden als Leiden, Amsterdam, Haarlem, Gouda, Delft en Den Haag. In deze oude steden staan oude grachtenpanden. Deze woningen zijn moeilijk begaanbaar met grote meubelen vanwege het smalle trapgat en de kleinere deuropeningen.

In dit geval biedt een verhuislift zeker uitkomst. Uw inboedel verhuizen wij via de buitenkant van de woning. De verhuislift is sterk genoeg om meerdere verhuisdozen tegelijk naar boven te brengen. Dit scheelt ons als verhuisbedrijf extra tijd. U ziet dat als klant weer terug op de factuur.

Deskundige verhuizers

Onze verhuizers hebben jarenlang ervaring. Zij weten precies hoe om te gaan met een verhuislift. Of zij nu met of zonder lift werken – Verhuisservice Voorschoten kiest voor u de meest efficiĆ«nte manier van verhuizen.

Neem vrijblijvend contact met ons op als u de kosten van een verhuizing met verhuislift wil weten. Dat kunt u doen via de mail, telefonisch of via het contactformulier op de website. Wij komen daar zo snel mogelijk op terug.

Uitstekende service
*Hoewel wij zeer ervaren en gemotiveerd zijn, zijn ook wij gewoon mensen. Mocht er onverhoopt iets fout gaan tijdens transport of verhuizing, dan kunt u rekenen op een vlotte afhandeling van de schade. Wij staan voor een uitstekende service.

Meer weten? Bel 071-5619797 of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op:

11 + 1 =