Internationaal verhuizen

Wij begeleiden u van het begin tot het eind van de verhuizing

Internationaal verhuizen

Internationaal verhuizen

Internationaal verhuizen is steeds meer in trek onder Nederlanders. Zulke verhuisklussen zijn te lastig en complex om dit met gewone auto’s te doen. Wilt u uw spullen met zorg laten verhuizen naar uw nieuwe buitenlandse adres? Neem dan contact op met Verhuisservice Voorschoten.

London rit

Verhuizing binnen Europa

Regelmatig verhuizen Nederlandse families naar Duitsland, België, Frankrijk of Spanje. Onze verhuizers hebben ervaring met en kennis van de buitenlandse wegen. De volgende verhuisprojecten naar de volgende landen nemen wij voor u uit handen:

  • Verhuizing België
  • Verhuizing Duitsland
  • Verhuizing Frankrijk
  • Verhuizing Spanje
  • Verhuizing Zweden
  • Verhuizing Denenmarken

Ook als u naar een ander land in Europa verhuist, laat het ons dan zeker weten.

Export verhuizing buiten Europa

Internationale verhuizingen buiten Europa zijn nog iets ingewikkelder dan een verhuizing in Europa. Voor een export verhuizing buiten Europa maken wij gebruik van container transport. Alle meubelen en dozen verpakken en vervoeren wij op zo’n manier dat uw spullen nog intact zijn aan de andere kant van de wereld.

Verhuisservice Voorschoten is in het bezit van een oplegger waar een container op kan. Wij leggen alle spullen in de container en brengen deze gelijk naar de haven. Voordat wij tot verhuizing overgaan, komen wij eerst bij u langs om alles door te nemen. Denk hierbij aan grensformaliteiten, het verpakken, de verzekering en eventueel het vervoer per schip. Neem contact met ons op voor een offerte of om enkel de mogelijkheden te bespreken.

Samenwerking internationale partners

U hoeft niet bang te zijn dat u aan de andere kant van de wereld nog veel moet regelen. Dit kan lastig zijn omdat u daar de mensen en waarschijnlijk ook de taal niet kent. Door onze samenwerking met internationale partners is de verhuisklus in uw nieuwe thuisland snel geregeld.
Het enige dat wij hoeven te doen is onze internationale partner voor u te bellen en een afspraak te maken. Zo gaat u met een gerust hart de internationale verhuizing aan

Niet gevonden wat u zocht? Neem een kijkje bij een van onze andere diensten