Bedrijfsverhuizingen

Wij begeleiden u van het begin tot het eind van de verhuizing

Bedrijfsverhuizing

Gaat uw bedrijf verhuizen?

Zoekt u een ervaren verhuisbedrijf voor de uitvoering van uw bedrijfsverhuizing? Verhuisservice Voorschoten is de deskundige op het gebied van bedrijfsverhuizingen. Het maakt niet uit of u nu ZZP’er bent of dat u het regelt voor een multinational. Wij hebben dag en nacht de juiste mensen met de beste materialen voor u klaar staan.

Kantoorverhuizing

Gaat u naar een groter pand omdat uw bedrijf groeit? Of wilt u juist een kleiner kantoor vanwege de kosten van een groot pand? Voor Verhuisservice Voorschoten is dit geen enkel probleem. Ons bedrijf is in staat om per dag tientallen werkplekken te verhuizen.

Bovendien zijn wij in staat om ‘s nachts of in het weekend aan het werk te gaan. Uw bedrijfsvoering wordt dan niet opgehouden door de bedrijfsverhuizing. Neem vandaag nog contact op met ons om te vragen wat de mogelijkheden zijn.

Montage van kasten en ander meubilair

Als verhuisbedrijf verzorgen wij niet alleen de overdracht van het kantoormeubilair. Wij doen ook de montage van de meubelen op de nieuwe plek. De bureaus zetten we neer op de juiste plekken waar het personeel komt te werken. Dit scheelt u veel tijd.

Uw bedrijf of afdeling is binnen korte tijd weer draaiende. Door onze Handyman service gaan er niet onnodig veel uren verloren. Ons verhuisbedrijf loopt als een geoliede machine. Omdat wij efficiënt aan het werk gaan doet uw bedrijf dat ook weer snel.

Niet gevonden wat u zocht? Neem een kijkje bij een van onze andere diensten