Wat kost verhuizen?

Wij begeleiden u van het begin tot het eind van de verhuizing

wat kost verhuizen

Wat kost verhuizen?

Goedkoop verhuizen is voor iedereen verschillend. Wat de verhuiskosten zijn voor u hangt af van verschillende factoren:

  • woonoppervlak en huisraad
  • verhuislift en verhuisdozen
  • verhuisservice/handyman service
  • Afstand oude naar nieuwe woning

Woonoppervlak en huisraad

Verhuiskosten zijn afhankelijk van hoeveel spullen u heeft. Hoe meer de verhuizers voor u sjouwen, hoe meer tijd er in uw verhuizing zit. Dit geldt ook voor het woonoppervlak. Hoe groter de ruimte, des te meer geloop en gesjouw.

Verhuislift en verhuisdozen

De kosten van een verhuizing worden mede bepaald door de materialen die u nodig heeft bij de verhuizing. Verscheidene klanten regelen via kennissen verhuisdozen. Als u daartoe niet in de gelegenheid bent verzorgen wij uiteraard de verhuisdozen voor u. Per verhuisdoos brengen wij een meerprijs in rekening.

Een verhuislift is nodig bij grachtenpanden en etagewoningen zonder lift. Deze kosten maakt u niet als u op de begane grond woont. Geef uw wensen aan ons door. Op basis hiervan maakt Verhuisservice Voorschoten een offerte voor u.

Verhuisservice (handyman service)

De verhuiskosten zijn verder afhankelijk van de extra services die u bij ons afneemt. Kiest u enkel voor het verhuizen van uw spullen, dan betaalt u minder. Daarnaast heeft u de keuze uit inpak- en uitpakservice. Wij doen de huisraad in uw oude woning in dozen en op uw nieuwe adres pakt ons team het weer voor u uit.

Verhuisservice Voorschoten helpt u ook met het monteren van kasten en andere meubelen. Heeft u weinig tijd of bent u fysiek minder goed in staat om de woning op te ruimen? U kunt ons daar zeker bij betrekken. De verhuizers van Verhuisservice Voorschoten helpt u van A tot Z.

Voor de aanvullende diensten brengen wij extra kosten in rekening. Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer wilt weten over onze prijzen.

Afstand oude naar nieuwe woning

Verder brengen wij de kosten in rekening voor het aantal kilometers dat wij maken. Dit is gemakkelijk te berekenen. De kosten delen wij met u op transparante en overzichtelijke wijze.

Niet gevonden wat u zocht? Neem een kijkje bij een van onze andere diensten