Verhuizing senioren

Wij begeleiden u van het begin tot het eind van de verhuizing

verhuizing senioren

Verhuizing senioren

Regelt u de verhuizing voor uw vader, moeder, opa of oma? Of moet u de spullen naar een opslag brengen in het geval van overlijden? De verhuizing van senioren of de ontruiming van de woning is zeker niet de leukste bezigheid. Als verhuisbedrijf nemen wij u alles uit handen om de verhuizing gladjes te laten verlopen.

Verhuisservice voor de hele familie

Een ouder persoon lukt het vaak niet om de verhuizing alleen te regelen. Echter hebben de familieleden weinig tijd vanwege werk en de zorg voor een eigen gezin. Hier hebben wij alle begrip voor. Verhuisservice Voorschoten is er om u te helpen met de verhuizing van uw familielid op leeftijd.

In de meeste gevallen gaat men naar een verzorgings- of bejaardentehuis. Bij zulke complexen met meerdere etages is het handig om in het bezit te zijn van meubelhondjes, hekkenwagens en een paar sterke verhuizers. In combinatie met hun kennis en ervaring in het vak zijn de spullen snel overgebracht naar de nieuwe woning, zodat men weer snel op zijn of haar plek zit.

Container opslag in geval van overlijden

Is uw familielid overleden? Dat is spijtig om te horen. In dit geval begrijpen wij dat uw hoofd niet naar een zware klus als een verhuizing staat. Bij een dergelijke situatie biedt Verhuisservice Voorschoten uitkomst.

De volledige spullen plaatsen wij in een container die wij vervolgens naar de opslag verhuizen. Daar staat de huisraad goed beveiligd en beschermd tegen allerlei omstandigheden.

Woning bezemschoon opgeleverd

Als verhuisbedrijf gaan wij nog net even een stapje verder. Als uw familielid of kennis altijd in een sociale huurwoning woonde, is het noodzakelijk om de woning bezemschoon op te leveren. Wij helpen u onder andere met:

U hoeft verder nergens aan te denken. Alle zorgen nemen wij voor u uit handen. Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer wil weten over de kosten van onze diensten.

Niet gevonden wat u zocht? Neem een kijkje bij een van onze andere diensten