VerhuisService Voorschoten, voor uw goed georganiseerde verhuizing

Wij begeleiden u van het begin tot het eind van de verhuizing

Verhuizen binnen de randstad

Verhuizing binnen de Randstad

Als verhuisbedrijf verzorgen wij voornamelijk verhuizingen binnen de Randstad. Dit is het dichtstbevolkte gebied van Nederland met de meeste werkgelegenheid.  Verhuist u bijvoorbeeld van Leiden naar Amsterdam, dan zit u goed met Verhuisservice Voorschoten. Wij kennen de weg als geen ander.

Bijzondere verhuizingen

Voor verhuizingen binnen de Randstad kunt u met al uw wensen bij ons terecht. Wij helpen onze klanten met:

Verhuislift en verhuisdozen huren

Kiest u voor Verhuisservice Voorschoten, dan hoeft u als klant nergens meer aan te denken. Naast alle diensten regelen wij ook nog eens alle materialen voor u. Verhuisservice Voorschoten beschikt over de volgende verhuisspullen:

  • drie grote vrachtwagens en een kleinere auto
  • verhuisliften
  • verhuisdekens
  • papier voor klein en breekbaar materiaal
  • verhuisdozen
  • meubelhondjes en hekkenwagens

Vrijblijvende offerte voor verhuizing in de Randstad

Verhuisservice Voorschoten laat uw verhuizing in de Randstad goed verlopen van begin tot einde. Als u wilt weten wat de kosten zijn, laat ons dan weten wat uw situatie is. Op basis daarvan maken wij een vrijblijvende offerte voor u.

Kosteneffici├źnt verhuizen is mogelijk omdat wij alle verhuisspullen zelf hebben en deze niet zelf bij externe bedrijven hoeven te huren. Goedkoop verhuizen doet u dus ook met Verhuisservice Voorschoten.

Uitstekende service
*Hoewel wij zeer ervaren en gemotiveerd zijn, zijn ook wij gewoon mensen. Mocht er onverhoopt iets fout gaan tijdens transport of verhuizing, dan kunt u rekenen op een vlotte afhandeling van de schade. Wij staan voor een uitstekende service.

Meer weten? Bel 071-5619797 of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op:

6 + 14 =