Particulier verhuizen

Wij begeleiden u van het begin tot het eind van de verhuizing

verhuizen

Particulier verhuizen

Weet u dat u binnenkort verhuist naar een nieuwe woning? Uw verhuizing regelt u snel en makkelijk met een verhuisbedrijf dat alles voor u uit handen neemt. Verhuisservice Voorschoten gaat zo ver met u mee dat u enkel de administratie rondom de verhuizing hoeft te regelen. Neem vrijblijvend contact op om meer te weten te komen over onze dienstverlening.

Verhuizing op maat

Uiteraard heeft u bij ons de keuze om uw spullen te verhuizen zonder in- en uitpakken. Veel van onze klanten regelen dit graag zelf. Heeft u extra hulp nodig omdat u bijvoorbeeld weinig tijd heeft. Verhuisservice Voorschoten helpt u met onderstaande verhuiswerkzaamheden:

Alle benodigde verhuismaterialen

Als allround verhuisbedrijf garanderen wij dat u aan niks anders hoeft te denken. Om uw verhuizing naadloos te laten verlopen heeft Verhuisservice Voorschoten de volgende materialen in eigen bezit:

Wij verhuizen uw boedel indien nodig met 3 grote vrachtwagens en een kleinere auto. Vraag naar onze voorwaarden om te weten wat u nodig hebt.

De beste verhuizers aan huis

Het team van Verhuisservice Voorschoten bestaat uit ervaren verhuizers. Zij besteden zorg aan uw spullen en verhuizen uw boedel met aandacht. De deskundigheid garandeert u dat uw spullen onbeschadigd overkomen.

Mocht er toch iets gebeuren, dan zijn wij als verhuisbedrijf verzekerd. In geval van schade zullen wij dit hoe dan ook vergoeden.

Niet gevonden wat u zocht? Neem een kijkje bij een van onze andere diensten